2777
2789
عنوان

جدا شدم

226 بازدید | 14 پست

با کسی که دوسش داشتم و حتی اختلاف سنیمونم زیاد بود و هزار تا مشکل ولی واقعا دل بستش بودم

نمیدونم یه جور بی حسم الان هم ناراحتم هم نیستم انگار.

نمیدونم کاره درستی کردم یا نه

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

چرا جدا شدی؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلتون چی بود؟

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

خواهرمنم با اینکه با شوهرش خیلی مشکل داشت ولی وقتی جداشدن تا مدتی خیلی سختش بود

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
چرا جدا شدی؟

جمعه سر یه موضوعی که به دوستم ربط داشت بحثمون شد ولی دعوا نه

من قرار بود برم خونه ی همین دوستم بهش اطلاع نداده بودم بیرون که ویس دادم فهمید بیرونم گفت کجا میری منم گفتم خونه فلانی ؛گفت ما این بحثو تموم نکرده به نتیجه نرسیده کجا میری چرا به من نگفتی منم گفتم پرسیدی گفتم دلیلی نداشت از قبل بگم و.....

گفت من ۱ ساعت دیگه میام دنبالت منم نزدیک پریودمه خیلی عصبی بودم و بدمم میاد یکی بهم گیر بده و سین جین کنه

تا یه مدتی اذیت میشید الان😔😔

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
خواهرمنم با اینکه با شوهرش خیلی مشکل داشت ولی وقتی جداشدن تا مدتی خیلی سختش بود

من دوست پسرمو میگم

من دوست پسرمو میگم

پس اصلا وصل نشده بودید که جدا بشید

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
تا یه مدتی اذیت میشید الان😔😔

اوهوم٫به نظرت مردی که ۳۵ سالش باشه منم ۲۲ به مشکل جددی در ایندع نمیخوردیم؟

مثلا اینکه خونه نداشت ولی مهندس عمران خوبی بود 

اوهوم٫به نظرت مردی که ۳۵ سالش باشه منم ۲۲ به مشکل جددی در ایندع نمیخوردیم؟ مثلا اینکه خونه نداشت ول ...

چرا مسلمه

من دوست پسرمو میگم

آهااا بیخیال دوست پسر زیاد مهم نیست منم مجردی از دوست پسرم جدا میشدم چندماه غصه میخورم الان ک ازدواج کردم بهش فک ک میکنم پشیمونم ک چرا الکی غصه میخوردم 

آهااا بیخیال دوست پسر زیاد مهم نیست منم مجردی از دوست پسرم جدا میشدم چندماه غصه میخورم الان ک ازدواج ...

چی بگم منم یه جوریم انگار ارومم فعلا