2777
2789
عنوان

بیبی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که باردار باشی..... آره میشه بگی علایمت چی بود؟؟؟؟ منم توی اقدام هستم ولی هیچ علامتی ندارم ، ...

از پنج روز بعد نزدیکیرسینه هام سنگین شد نوکشونم بیش از حد حساس شده بود ک یهویی میخارید پایین کمرم درد گرفته بود و تو پهلوهامم سیخ میزد حالت پریودیم داشتم

یاااااااس مثبت شدم با بتای ۲۰۰😍 بتا خوبه؟

عالیه عزیزم مبارک باشه از ته دلم برات خوشحال شدم ایشاله منم مثل تو مامان بشم واسم دعا کن 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
مرررسی گلم بتام ۲۰۰ یعنی چند هفته

عریزم دیگه استرس از خودت دور کن به این چیزا زیاد حساس نباش فقط به خودت برس نی نی جانت به سلامت دنیا بیاد

گاهی گذشت میکنم گاهی گذر

عزیزم هفته دقیق راسونو بهت میگه برو خوش باش و لذت ببر برا بقیه هم دعا کن راستی آخرین رابطه اتون چندوم بو و موعد پریودیتون چندمه

گاهی گذشت میکنم گاهی گذر
عزیزم هفته دقیق راسونو بهت میگه برو خوش باش و لذت ببر برا بقیه هم دعا کن راستی آخرین رابطه اتون چندو ...

موقع تخمک گزاریم ک اقدام داشتم اخرین پریم ۲۰ ابان بود.

امروزم ک میباس پری بشم و نشدم😁

موقع تخمک گزاریم ک اقدام داشتم اخرین پریم ۲۰ ابان بود. امروزم ک میباس پری بشم و نشدم😁

الهی شکر که دلت شاد شد ان شاءالله خنده و آزمایش مثبت برا همه منتظرا پیش بیاد

راستی تخمک گذاریتون کی بوده چندم بوده که اقدام واشنین کیت تخمک گذاری دترین یا نه

گاهی گذشت میکنم گاهی گذر