2777
2789
عنوان

بیبی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 82 پست
یعنی الان ممکنه آزم کم باشه یا دوباره منفی باشه؟😭

امروزم از بدی مثبته شک نکن شما خیلی زود از دادی منفی زده برات الان مثبت شده پاشو برو بده

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم مثبتی من دیروز مثل شما بودم روزموعدم بودم بی بی هاله انداخت ازمایش دادم بتا ۳۸ بود ولی ...

وای من خیلی عجله دارم نمیتونم صبر کنم یعنی امکان داره برم بعد دوباره منفی باشه؟

وای من خیلی عجله دارم نمیتونم صبر کنم یعنی امکان داره برم بعد دوباره منفی باشه؟

منم اینقدر عجله و استرس داشتم رفتم ازمایش دادم نه منفی نمیشه وقتی تو ادرارت نشون داده تو خونتم هست مثبت میشه ولی احتمال داره بتا پایین باشه هنوز دوباره بگه بیا ازمایش بده ولی من ازمایش دادم خوبیش این بود استرسم تموم شد الان دیگه خیالم راحته چهارشنبه دوباره میرم ازمایش

مرسی گلم دعا کن اخه خیلی دوست دارم هم خودم و بیشتر از من همسرم

انشالله عزیزم خبرشو بهت میدم انشالله به حق امام حسین خدا به شما و همسرتون به دختر نازو خوشگل و صحیح و سالم بده

مرسی گلم دعا کن اخه خیلی دوست دارم هم خودم و بیشتر از من همسرم

چشم حتما

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
وای الان دارم میرم اگ مثبت بود خبرشو بهت میدم

منو نی نیم الان برات دعا میکنیم انشالله مامان شده باشی گلم اگه رفتی اومدی مثبت بود باید ی تسبیح صلوات برا سلامتی نی نی من بفرستیا  انشالله که مثبته شک نکن

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
چشم چشم رو چشمم

بروکه انشالله خوش خبر برگردی بحق 5تن

چشم چشم رو چشمم

منم صدا کن بگو دلم میگه حتما بارداری

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن