2777
2789
عنوان

فردا تولدمه....

251 بازدید | 19 پست

سه ساله ازدواج کردم. تو این سه سال شوهرم هیچ وقت برام کادو یا کیک.... اینا نگرفته هرسریم ی چیزی گفته بااین که میدونه برام مهمه 

فردا تولدمه اونم رفته شهرستان فردا صبح میرسه 

میدونم باز کاری نمی کنه. واکنشم چی باشه باز ناراحتیمو نشون بدم؟ 

برا خودت کیک درس کن هدیه هم بخر برا خودت هیچکس مهم نباشه برات

روزها گذشت وَ من نسبت به آدم های اطرافیانم محتاط تر شدم.روزها گذشت وَ من فهمیدم آدم ها حق دارند.تا یک جایی و یک روزی دوستمان داشته باشند،و بودنشان دَر کنارت تاریخ انقضا دارد از وقتش که بگذرد حتی اگر هم بخواهی عطر وَ طعمی اضافه کنی بوی فاسد شدن رابطه به مشامت می رسد.روزها گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کَس بعید نیست.آدم ها با منطق خود وارد زندگیتـان می شوند وَبا بی منطق ترین حالت ممکن زندگیتان را ترک می کنند؛آدم هارا در رابطه هایتان آزاد بگذاریدوَ هیچ عشق و محبّتی را گدایی نکنید.باور کنیم اُبهت عشق با پاشویه کردن رابطه ای که نفس های آخرش رامی کِشد می ریزد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان واسه اعصاب خورديت برنامه نريز

از همسرت پول بگير براي خودت كيك بخر

يه كادويي كه دوس داري با گل.و به خودت هديه بده و خوش بگذرون

يه مناسبت شاديه تبديلش نكن به اعصاب خوردي

بلاخره بعد اين مدت اخلاق همسرت دستت اومده و اونم عرض بشو نيست

سخت نگير

تولدتم مبارك عزيزم🌹🎁🌹

منم امروز تولدمه

نهايت تلاشي كه شوعرم ميكنه كيك ميگيره مامانشو داداششو مياره خونمون😒

درصورتي كه من دوس دارم خونواده ب خودمم پيشم باشن.

پارسال اولين سالي بود كه تولدم خونه ي خودم بودم و خيلي ناراحت بودم ازينكه مامان و بابام شب تولدم كنارم نيستنو دعوت نشدن

امسال مامان ندارم ديگه 

خيلي دلم براش تنگ شده

مخصوصا امروز ... 

دقیقا مثل من سه سال...هیچ کاری نکرد برای من خیلی مهمه برام.فقط پار سال پول ۵۰تومان داد کیک اینا نخرید که اون پول باز خرج خودش شد..بعد اخر شب هم ناراحتی پیش امد.....اینم بگم وضع مالی ما خوب نیست ...

پیاپیش تولد مبارک ...انشالا خوشحال میشی...

بعضی از مردا همینجورن. خودتو ناراحت نکن میتونی مستقیم بهش بگی دوست دارم برام هدیه بخری یا سوپرایزم کنی، بگو مناسبتها خیلی برام مهمه، حتی اگه یه هدیه کوچیک باشه. اگه دیدی بازم کاری نکرد، دیگه اخلاقش همینه. زندگیتو که نمیشه خراب کنی😊😊

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بعضی از مردا همینجورن. خودتو ناراحت نکن میتونی مستقیم بهش بگی دوست دارم برام هدیه بخری یا سوپرایزم ک ...

چندبار گفتم بش.ولی میدونی از چی حرصم در میاد 

بهمن ماه تولد پسرمه شوهرم از الان بفکر اینکه تم تولدش چی باشه.حسودیم میشه😦