2777
2789
خونه عوض کنین به زودی اینجوری رو مخ میره نمیزاره به شوهرت نزدیک ‌شی .. فکرش و‌میگم.. 

شوهرم که نمیدونه تازه یه ماهه اینجا اومدیم نمیتونیم عوض کنیم 

شوهرم خودش نمیخواد نزدیکش نه فکر اون 

بهش فکر نمیکنم ینی نمیزارم فکرش بیاد که همش از خونه میرم بیرون که صداشم نشنوم فقط الان به بچم فکر میکنم ...

چجوری معتاد شد ؟ بعد چند وقت فهمیدی میکشه؟ 

نميدونم چجوري شد ولي با دوستاش سيگار ميكشيدن فهميده بودم

منم خيلي بچه بودم اون. ٣ سال بزرگتر بود ازم و اونم بچه بود تقريبا

چجوري فهميدنم خييييلي داستانش طولانيه فقط دراين حد بگم ك انقدرررر همه بهم گفتن جدا شو معتاده و منم باور نميكردم اخرش داداش بزرگش بهم گفت بيا ببينش تا باورت شه

منم فك كن ي دختر دبيرستاني ك براي تا سر كوچه رفتن ٦٠ تا دروغ بايد ميگفتم نمييييدونم با چههههه جراتي ب مامانم اينا گفتم خونه دوستم ميمونم ي مشكلي براش پيش اومده خونشون ي كوچه بالاتر بودو رفت و امد خونوادگي داشتيم😑

بعدش پيچوندم تو پاييز هوا خييييلي ام سرد بود رفتم تهران با اتوبوس😑رفتم دنبالش اون خونه داداشش بود و از خونه مامانش اينا فرار كرده بود خلاصه راضيش كردم باهم برگشتيم شمال اون ماشين نداشتا يادمه ي سواري بود جا نداشت دوتايي كل جاده چالوس جلو نشسته بوديم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️كمرم رگ ب رگ شد

كنار دريا 😑😑😑😑😑شب ميخواستيم بخوابيم ك خداروشكر دوستم و داداش دوستم اومدن دنبالمون

بعدش همون شب داداش دوستم بهم گفت ٢٤ ساعت بمونين خونه ما اگه كاري نكرد هممون دروغگوييم و اون راست ميگه

يهو نصف شب بساطش و پهن كردو ي چيزايي و ميريخت توي سيگارش ميكشيد... اون صحنه هيچوقت يادم نميره

البته بعدش ب خيال خودم ميخواستم بمونم و ترك كنه اما خداروشكر ك از خر شيطون پياده شدم و خدا نجاتم داد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نميدونم چجوري شد ولي با دوستاش سيگار ميكشيدن فهميده بودم منم خيلي بچه بودم اون. ٣ سال بزرگتر بود از ...

آخی چه داستانی‌واقعا‌آدم‌چی‌بگه‌ حیف جوونیش