2777
2789
عنوان

کیا دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 56 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای ی لحظه تصور کردم با عشقم اونجاییم و من دارم  چایی دم میکنم و از پنجره اشپزخونه به عشقم نگاه میکنم که داره هیزم میشکنه و کلی دلم براش ضعف میره و تو دلم کلی قربون صدقش میرم و میگم خدایا ممنونم ک این فرشته رو به من دادی....لنتی حتی تصورشم قشنگه

اما حیف ک اینا هیچکدوم قرار نیست واقعی شه:(

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
بیا دوتایی بریم ولی قول بده فقط شب ت ی تخت بخابیم من میترسم 😂

نمیشه که

یکی باید بخوابه اون یکی نگهبانی بده خرسا نیان بخورنمون! 

(الکی مثلا جنگلای خارجیه. نه مملکت خودمون که کفتارشم شکار میکنن)

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
منم ترسیدم‌.یاد گرگ ها افتادم که زمستون گرسنه ان 😯 من همین کلبه رو تو تابستون یا بهار دوس دارم 😍

میدونی کجا دیدی گاهی ت مستند جاهایی با جنگا قشنگ دریا نشون میده اونجارو تصور کن

چرا قرار نیست واقعی باشه 

نمیشه دیگه خدا مارو برا هم نخواست 

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟