deltangm مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 938 عنوان شیاف ماریانا 11235 بازدید | 24 پست سلام,من عفونت قارچی دارم,هرچی خوب میشم بعد مدتی برمیگردهیکی تو انستا شیاف ماریانا میفروشه,خیلی هم ازش تعریف کردهکسی تاحالا براعفونت استفاده کرده؟بنظرتون خوبه ؟ 1398/09/18 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 من استفاده کردم گلم چون پماد برام کارساز نبود واقعا خوبه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
روز_اآفتابی عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 529 من استفاده کردم گلم چون پماد برام کارساز نبود واقعا خوبه چند خریدین؟
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 چند خریدین؟ ازعطاری هردونه کپسول رو۵هزارتومن جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
mohammadiiiiiiiii عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 340 مامان من استفاده کرده من خودمم پودرشو جوشوندم و استفاده کردم خارش من رفع شد اما از نت نخرید از مغازه بخرید بهتره الهی به امید خودت
googooshsh3 عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 4794 😯😯من یه بار دیدم هی میگن ماریانا کنج کاو شدم زدم گوگل نوشته واس تنگی واژن هست 😕👻👻 ولی میگن ضرر داره
عمم عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 4983 خب چرا ریشه یابی نمیکنید مشکلتون رو شیافم مصرف کنی بعد یمدت برمیگرده مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 😯😯من یه بار دیدم هی میگن ماریانا کنج کاو شدم زدم گوگل نوشته واس تنگی واژن هست 😕👻👻 ... گلم فقط اون نیس برای عفونت ورفع بوی بد واژن هم هست جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
روز_اآفتابی عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 529 ازعطاری هردونه کپسول رو۵هزارتومن ببخشید درسته که میگن تنگ کننده م هستش؟
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 ببخشید درسته که میگن تنگ کننده م هستش؟ اره اگه قصدتون فقط تنگیه باید یک یادوساعت قبل ازنزدیکی استفاده کنید من برای عفونتم استفاده کردم گلم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
deltangm مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 938 من استفاده کردم گلم چون پماد برام کارساز نبود واقعا خوبه چندتااستفاده کردی,عطاری شیاف داره یاگیاهشو بخرم
روز_اآفتابی عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 529 اره اگه قصدتون فقط تنگیه باید یک یادوساعت قبل ازنزدیکی استفاده کنید من برای عفونتم استفاده کردم گلم برای عفونت یعنی دیگه واقعا عفونتتون برنگشت؟اخه معمولا پماد و... نهایت دوهفته یا یکماه خوبِ دوباره عفونت شروع میشه
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 چندتااستفاده کردی,عطاری شیاف داره یاگیاهشو بخرم عزیزم هم پودرش هست که باید چنددقیقه بجوشونی وچندبار صافش کنی وبذاری سردبشه بعد با سرنگ وارد واژن کنی شیافم من ۴تا گرفتم فعلا که شکرخدا از وقتی زایمان کردم درگیر عفونت نشدم۳سالی میشه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
deltangm مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 938 مامان من استفاده کرده من خودمم پودرشو جوشوندم و استفاده کردم خارش من رفع شد اما از نت نخرید از مغازه ... کامل مشکلت رفع شد,دیگه خارش نگرفتی