سلام...من 3ساله اقدامم و بچه نداریم یه ساعت پیش خونه مادرشوهرم بودیم فیلم لیلارو نشون میداد که بچه دار نمیشدن انقد نشستن زیرپای مرد تازن دیگه گرفت. وقتی اومدیم تلوزیونو روشن کردم ادامشو ببینم ..شوهرم صب میره مسافرت گفت زیاد کن اونم میدید من گریم گرفته بود بازور کنترل کردم خودمو اشکامو پاک کردم بعد فیلم از صورتم متوجه شد بغلم کردو گفت ما بچه دار میشیم....خلاصه دعا کنین بشیم...
انشاءالله بحق ۶ ماه امام حسین خدا به شما و همه ی منتظرها نی نی سالم و صالح عطا کنه.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
عزیزم دعا کردن خوبه ولی به فکر دکتر و چاره باشید.منم این درد رو کشیدم ولی زود اقدام کردم به درمان.دکتر خوبی دارم .تهران نیست ولی ازتمام ایران حتی جمهوری آذربایجان و کشور عراق و....میان پیشش.اسم و آدرسش رو برات میعرستم.ان شاالله نتیجه میگیری:دکتر مرضیه سنویی فریمانی.همدان خ جهان نما.کوچه صفا.۰۸۱۳۸۲۰۳۳۰۰ الی ۹