2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سزارین کردم ولی کمردرد ندارم

نمیدونم چطوریه بعضیا اصلا کمردرد ندارن ولی من حتی نمیتونم دخترمو بغل کنم اگه یه مدت کم بغلم باشه وراه برم وخودمو توفشار بزارم دوسه روز از درد میمیرم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
نمیدونم برم سزارین یا طبیعی 😔استرس هر شبمه

نگا من تجربه هردو رو دارم یعنی هرکسی میگه طبیعی بهتره واسه خودش میگه سزارین خیلییییی خیلیییی بهتره دردی که برا طبیعی میکشی داغونت میکنه قشنگ احساس میکنی بند بند وجودت داره جدا میشه هیچ وقت هم دیگه به حالت اولت برنمیگردی بخیه هم که میخوری درد بعدشم هست 

پس چه کاریه اون درد بد و تجربه کنی 

بعدشم همش عفونت و کوفت و زهرمار چون دهانه زحم باز میشه خلاصه کلی دردسر داره طبیعی 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
اره درسته ک خیلی راحت وبی درده ولی عوارضش عمریه خیلی سخته عوارضاش مخصوصا کمردردش

بستگی به خودت و دکترت داره.من روز سوم سرپا بودم و اومدم سرسفره غذا خوردم.روز مهمونی دخترم ده روزه بود دخترداییم گفت هی بلند نشو راه بری چشت میزنن الانم که تقریبا دو سالشه هیچ مشکلی ندارم

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
از زایمان اول ۶سال ودومی۳ سال گذشته فک نکنم خوب بشه

بعد از برداشتن چسب و کشیدن بخیه دکتر باید تجویز میکرد برات عزیزم .. اشکال نداره .. غصه نخور براش مادریه و این چیزاش دیگه ... 

من ۱۵ ساله سزارین کردم نه عوارض داشتم نه کمر درد بیحسی موضعی هم بودم ..شما هنوز درد داری؟

اره خیلی کمر درد های شدیدی دارم ب حدی ک باید دوروز بیفتم تو رختخواب زخمم هم خیلی میخاره همش باید بخارونمش

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
نمیدونم چطوریه بعضیا اصلا کمردرد ندارن ولی من حتی نمیتونم دخترمو بغل کنم اگه یه مدت کم بغلم باشه ورا ...

میگن اگه بی حسی موضعی باشه بعد از بهوش امدن نباید تکون بخوری حتی باید خوابیده بچه را شیر بدی تا کمر درد نگیری..شاید شما تکون خوردی

عزیزم سزارین خیلی راحته اصلا درد نداره ولی عوارض داره حتما ب عوارضاش فکر کن

والا برا من طبیعی بیشتر عوارض داشت تا سزارین 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
بیمارستان خصوصی بودی؟

نه نیمه دولتی بودم . ولی دکترم زیر میزی گرفته بود کارش عالیه بخیه هامم لیزری بود یعنی هیچی نبود فقط چسب بود که فردای ترخیص اونم کندم انداختم دور .از همون روز اول هم شکم بند مخصوص برام بستن تو بیمارستان 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
میگن اگه بی حسی موضعی باشه بعد از بهوش امدن نباید تکون بخوری حتی باید خوابیده بچه را شیر بدی تا کمر ...

نه اصلا تکون نخوردم کاملا بی حرکت حتی حرف هم نمیزدم ک بعدن سردرد نگیرم ولی کمرم درد میکنه 

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆