2821
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 96 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب لعنتی ناخواسته چیه دیگه 😂😂😂 در هر صورت چیز مهمی نیس ارزش یه زن خیلی بالاتر از این حرفاس 😉&nbs ...

اخه هدف اصلا اون نبود

یهو رفت تو هدف و من به اف رفتم😂😂

اون موقع خیلی استرس داشتم الان ک فک میکنم خندم میگیره

سلام ملیکم
اخه هدف اصلا اون نبود یهو رفت تو هدف و من به اف رفتم😂😂 اون موقع خیلی استرس داشتم الان ک فک میکنم ...

میدونم اون لحطه انگار دنیا به اخر رسیده 😂 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
بله شوهرم متاسفانه عمدی نبود و قرار نبود که رابطه کامل باشه اما خب من بکارتم رو از دست دادم الان است ...

این حس ورفتار به احتمال زیاد ریشه در گذشته شما داره.یه چیزی هست که ادیتت میکنه وروزهای خوب دوران عقد رو تلخ.

سعی کن خودت درست کنی هم خودتو وهم فکرتو

اگه تازگی از دست دادی طبیعیه  منم تا یه ماه همش گریه میکردم و استرس داشتم همش شوهرم دلداریم می ...

نزدیک یک ماهه که بعد از اون دیگه اجازه ندادم همسرم حتی دستم رو لمس کنه... و اونم خیلی پررو فقط میخنده و میگه راحت شدم 

آره راس میگی شوهر منم یزدی بود گفت برا ما مهم نیس تو عقد کارشو انجام داد من بدبخت از ترسم ب هیچکس نگ ...

من چارسال تو عقد بودم شش ماه اخر مامانم فهمید

صبح تا شب گریه میکرد میگفت تو رو ول میکنه برات عروسی نمیگیره طلاقت میده خاک توسر شدی خیلی بد بود

تازه بهش نگفته بودم چهار ساله گفتم ماه پیش اتفاق افتاد😂😂😊

سلام ملیکم
من چارسال تو عقد بودم شش ماه اخر مامانم فهمید صبح تا شب گریه میکرد میگفت تو رو ول میکنه برات عروسی ...

بیچاره مامانا چرا الکی حرص میخورن🤣🤣

منم مادرم همش بهم نصیحت میکرد 

هر دقعه میرفتم بیرون باهاش میگفت مراقب باش

من چارسال تو عقد بودم شش ماه اخر مامانم فهمید صبح تا شب گریه میکرد میگفت تو رو ول میکنه برات عروسی ...

آوخ آوخ مادرا خیلی بد حرص میخورن نمیدونم چرا 🤨😒فقط خودشونو پیر میکنن وگرنه ک ما کار خودمونو میکنیم😁

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️