2821
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 96 پست
استرس از اینکه چی قراره بشه نکنه ... یا حتی فردا خود مرد بهت میگه تو همونی که دوران عقد پا دادی نمی ...

این حرفا چیه؟؟

خودت پا دادی یعنی چی!

از لحظه ای که عقد هم میشین مال همین ومحرم هم وکسی هم حق نداره جلوتونو بگیره.

من توو عقد رفتم معاینه بکارت تازه سه بار یه بار با مامانم یه بار خودمون با شوهرم مادرشوهرم قبول نک ...

مشکل از تو نیس عزیزم بعضیا زیادی نفهم و بی شخصیتن

واسه شادی روح بابای گلم ی صلوات لطفن😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استرس از اینکه چی قراره بشه نکنه ... یا حتی فردا خود مرد بهت میگه تو همونی که دوران عقد پا دادی نمی ...

مرد غلط کرده. استرس نگیر عزیزم فکرای الکی نکن روزاتو خراب نکن هنوز ک اتفاقی نیوفتاده من جدا شده بودم الان یک سال و نیم شوهر کردم دختر نبودم اوایل انقد از این فکرای تو میکردم ولی الان دیگ ن کسی هم حرف بزنه با اعتماد بنفس کامل جواب شو میدم توام محکم باش کار بدی نکردی ک اینجوری بشی

من وقتی ۱۴ سالم بود هیچی از پرده نمیدونستم ....موقع دستشویی بدفعه دستم‌خورد به  اونجام گفتم ا ا ...

😄😄😄😄مگ الکی پاره میشه ؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

ناخواسته اسیب دیده رو درک نکردم ولی اصلا ناراحتی نداره اولا که بدن خودته به کسی ربط نداره . دوما شوهرت بوده کار بدی نکردی 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
چون‌ تویه یه مملکت اسلامی داریم زندگی میکنیم و بسیار بدبختیم 

این رسم ایرانیه به اسلام مربوط نیست زنا و فلان مربوطه اما خون پرده بکارت رسمه

رسم و دین باهم قاطی نیست

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍