2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 85 پست
مبارک باشه استارتر گل انشالله نی نیتو به سلامتی بغل میکنی میشه برام دعا کنی که باردارباشم 19موعد پری ...

عزیز دلم من که لایق نیستم ،ایشاله به حق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه،فقط یه چیزی خواهرانه بهت میگم فقط و فقط آرامش داشته باش و از استرس به دور باش ،من اصلا یادم نیست چه روژهایی رابطه داشتیم،روزها رو نمیشمردم مثل ماه های قبل چون کاملا قطع امید کرده بودم و منتظر بودم پریود شم تا برم جنینامو انتقال بدم،اگه آزم فردا مثبت شه فقط و فقط خدا معجزه کرده چون هم من و هم همسرم هر دو مشکل داریم.الهی همه منتظرا مامان بشن شما هم به زودی زود،❤️

استرس بزرگ‌ترین عامل ناباروریه به نظرم،فقط و فقط از رابطه لذت ببر و به بچه فکر نکن،موقعی خدا بهت میدتش که فکرشو نمیکنی.ایشاله همین ماه مامان شدی گلم❣️💗

عزیز دلم من که لایق نیستم ،ایشاله به حق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه،فقط یه چیزی خواهرانه بهت میگم فقط و ...

عزیزم شما لایق بهترینایی  فدات انشالله بارداری من یکبار مادرشدم یه دختر دارم که 6سال ونیمشه خیلی تنهاست خودمم همینطور دلم میخوادیه بار دیگه حس شیرین مادری وتجربه کنم من یه بارداری شیمیایی داشتم که بعدش پریودشدم تا جواب آزمایشمو گرفتم همون روز پریود شدم با بتای 86 دکتر گفت اقدام کن برای بارداری دوباره  اقدام کردیم تاببینیم  خدا چی میخوادتوکل به خدا عزیزم شماهم مطمعن باش بارداری وگرنه دوتا بی بی مثبت نشون نمیداداونم انقدر پر رنگ هر وقت آزمایش دادی تاپیک بزن بهمون بگو ماهم از شادیت شادبشیم 😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما لایق بهترینایی  فدات انشالله بارداری من یکبار مادرشدم یه دختر دارم که 6سال ونیمشه خیل ...

خدا دختر گلتو حفظ کنه عزیزم😍

چشم ،فردا میرم آز،دعا کن برام دوستم🤲💙

ای جونم چه پررنگه ماشالله.مبارکت باشه گلم.وقتی خدا بخواد میشه....چون میخواستی ivf کنی و . بارداری طبیعی فکر نکردی حامله شدی

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
مثبت شد آزم دوستای قشنگم ایشاله این خوشحالی قسمت همتون بشه

وای عزیزممممممممممم.چقد سختی کشیدی مبارکت باشه عشقم...

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)