2777
2789
عنوان

یعنی حامله م یا چی!؟؟

247 بازدید | 13 پست

پنج روز از موعد پریودم گذشته.

یه هفته قبل موعدم بود که دو سه روز چند بار لک دیدم با ترشحات زیاد و دل درد،از موعد تخمک گذاریم گذشته بود.

موعد پریودم شد و هیچ علامت خاصی نه از پریودی داشتم نه از قاعدگی.

الان سه چهار روزه که ترشحات شیری دارم.

همیشه از قبل پریود به شدت سینه هام درد میکرد اما الان فقط سینه راستمو که فشار میدم یه درد خفیفی انتهاش حس میکنم.

امشب بی بی زدم منفی بود.

بیشتر از اینکه دغدغه بارداری داشته باشم، نگران اینم نکنه مشکل دیگه ای باشه😥

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا😥

ناراحت نباش..همین امروز فرداست که پری بیاد 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

آزمایش خون بده ی چن روز دیگه اما منم اینجوری شدم پریود میشی ب احتمال زیاد نگران نباش هورمونا قاطی میکنن دیگه 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
صبر کن تا ی هفته بگذره صبج بی بی بزن

انقده بی بی زدم و منفی شده... اصن یه جوری شدم، هم ذوق دارم و دوس دارم بدونم چیه هم حوصله ندارم دنبالش باشم که بخوره تو ذوقم

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
انقده بی بی زدم و منفی شده... اصن یه جوری شدم، هم ذوق دارم و دوس دارم بدونم چیه هم حوصله ندارم دنبال ...

انشاالله ک چیزی نیس بضی وقتا از استرس و هیجان یا کار سنگین یا خیلی چیزای دیگه جا ب جا میشه زمان پریود میگم منم اینجوری شده بودم خوب میشی چیزی نیس ی آزمایشم بده ی هفته دیگه اگه نشدی 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
چند روزه از موعدت میگذره اگه چند روز گذشته بی بی نشون میده

پنج روز.

امشب زدم منفی شد