2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

موارد آرایشگاهش افتضاحه. خیلی بد کار میکنن. دقیقا همون مقدار پول بدی همون قدر کار می‌کنه نه اندازه اون قیمت اصلی که تو نت برگ نوشته.

ولی استخر خوبه، کار آتلیه ها هم خوبه

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
موارد آرایشگاهش افتضاحه. خیلی بد کار میکنن. دقیقا همون مقدار پول بدی همون قدر کار می‌کنه نه اندازه ا ...

ععع دقیقا من برا شینیون میخواستم 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

ععع دقیقا من برا شینیون میخواستم 

منم واسه شینیون و میکاپ رفتم اول گفت که موهات یک کم بلنده باید دو تا نت برگ بگیری بعدش هم خیلی بد کار کرد انگار مثلا تو خونه خواهرم که هیچی از آرایشگری سرش نمیشه درست کرده باشه، بعد از یک ساعت هم به هم ریخت. میکاپ هم وقتی رسیدم اونجا گفت میکاپ آرتیستم نیومده و یه مشت دروغ.

در هر حال من عروسی خیلی نزدیک دعوت نبودم خیلی حرص نخوردم ولی دیگه هیچوقت نت برگ آرایشگاه نمیگیرم

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
منم واسه شینیون و میکاپ رفتم اول گفت که موهات یک کم بلنده باید دو تا نت برگ بگیری بعدش هم خیلی بد کا ...

ععع چه بد 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده