2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست
23م. اون ماه سقط کردم تا ده روز فقط خونریزی داشتم دیگه خییلی کم شد و تموم شد بعدش لکه بینی داشتم روز ...

واسه من فقط ده روز بود دیگه تموم شد حالا شاید عادیه

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
واسه من فقط ده روز بود دیگه تموم شد حالا شاید عادیه

مثل درد های پریودیمه پهلو دردم دارم زیردلمم درد میکنه میترسم نکنه یچیزی مونده باشه ب نظرت ممکنه؟؟ اخه اگ چیزیم مونده باشه خونریزی بند نمیاد درسته؟؟ خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم سونوگرافی گفت چندتیکه لخته مونده که خودش میاد بیرون رفتم دکتر یادم نمیاد ال دی داده باشه شایدم ...

چیکارکنم من؟ کمر دردمم دارم پهلو درد ....زیردلمم درد میگیره ولی همون لحظه اروم میشه ...ولی کمرم اذیت میکنه انگار ی جسم سنگین بلند کردم فشار اومده بهش 

چیکارکنم من؟ کمر دردمم دارم پهلو درد ....زیردلمم درد میگیره ولی همون لحظه اروم میشه ...ولی کمرم اذیت ...

فکر کنم مثل من شدی لخته خون مونده تو بدنت داره خارج میشه باز میخوایی دوباره برو سونوگرافی  اخه میترسم اشتباهی بگم

فکر کنم مثل من شدی لخته خون مونده تو بدنت داره خارج میشه باز میخوایی دوباره برو سونوگرافی  اخه ...

خون سیاه ازم میاد خیلی کم درحد چند قطره...بخورم ب نظرت گرمیجات؟؟ سونو خییلی دور نوبت میدن 

خون سیاه ازم میاد خیلی کم درحد چند قطره...بخورم ب نظرت گرمیجات؟؟ سونو خییلی دور نوبت میدن 

حتما بوی بدم میده 

از عطاری پونه بگیر دم کن روزی یکی دو لیوان بخور زیاد نه ها ضرر داره

حتما بوی بدم میده  از عطاری پونه بگیر دم کن روزی یکی دو لیوان بخور زیاد نه ها ضرر داره

بو زیاد بدی نداره یعنی کمه بوش خیلی ناراحتم میخوام برم مسافرت تاچندروز دیگه میترسم خوب نشم و هم اینکه ب نوار بهداشتی حساسیت دارم زیاد میزارم سوزش شدید میگیرم😩

مثل درد های پریودیمه پهلو دردم دارم زیردلمم درد میکنه میترسم نکنه یچیزی مونده باشه ب نظرت ممکنه؟؟ اخ ...

سونو برو حتما

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️