2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 93 پست

عزيزم نبايد ميرفتي استخر

ميگفتي ميرم نميرفتي برميگشتي خونه

اگه خدايي نكرده چيزي بود مطمعن ميشدي 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ب روی خودت نیار

نمیشه ک 🤤🤤

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

اینسری اصرار کرد برو بیرون منتظر باش ببین با کی میاد تو خونه

زنگ بزن ۱۱۰ همونجوری برات صورت جلسه میکنن که با یه هرزه دیده شده راحت طلاق بگیر

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اصلا دختر بادل وجرعتی نیستم ک ی بارم شده دروغ بگم رفتم بیرون ولی بمونمو مچشو بگیرم

گفته برو استخر ینی خودش خونه بوده؟ یا باید اون ساعت سرکار میبود؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
از عصرحالم بده اونم مشخصه ی گوهی خورده هی به خودش میگرفت ومیگفت چته چته

یا ببخشش.یا بگو پس  فردا  استخر برو قایم شو . دکمه ضبط صدای گوشیت روشن باشه فقط 

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

قبلانم دیدم قهوه درست کرده بوده وقتی نبودم ومثلا سرکاربوده ازش پرسیدم مهمون داشتی؟!

با تته پته گف اره دوستم فلانی

ولی اینقد دعوام کردبعدم فرستادم خونه اقام تا ی هفته نیومدسمتم

دیگ ایندفه ترسیدم چیزی بگم

اینسری اصرار کرد برو بیرون منتظر باش ببین با کی میاد تو خونه زنگ بزن ۱۱۰ همونجوری برات صورت جلسه می ...

دروغ نگم تا حالا اینجا ندیدم کسی بخاطر خیانت طلاق بگیره ! یعنی نگم همه ولی لااقل هر کی اینجا شناختم که همسرش خیانت کرده در حال زندگیه !

اگه یه باغچه رو هی زیر رو کنی  یه کرم پیدا میکنی    لطفا انقد تو زندگیتون دنبال مچ گی ...

حالت خوبه؟ این شعار واسه قبل ازدواج حوبه ن بعدش. یعنی اجازه بدیم هر گهی بخورن بعد به رو خودمون نیاریم 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍