2777
2789
عنوان

برگشتن دوباره

201 بازدید | 17 پست

سلام .من محکوم به تمکین شدم امروز با قاضی حرف زدم گفتم ۴ بار برگشتم نگهم نمی داره . گفت خانم اینبارم برو اگه بددهنی اینا کرد یا گفت نمیخوامت یه جوری با ضبط یا هرچیزی ثابت کن که نمیخوادت 

چیکار کنم به نظرتون که شوهرم تحریک بشه تا بتونم مدرک جمع کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو شاید این دفعه ادم شده بود

اگه نخوادت نیاز نیس تووکاری کنی خودش بنددواب میده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بهت گفته اگه شوهرت دوباره این حرفو زد پس عیب از خودته که باعث میشی شوهرت این حرفارو بهت بزنه الانم دنبال یه روشی که شوهرت رو تحریک کنی این حرفارو بزنه بخاطر اینکه مدرک داشته باشی🙄

بهت گفته اگه شوهرت دوباره این حرفو زد پس عیب از خودته که باعث میشی شوهرت این حرفارو بهت بزنه الانم د ...

نه عزیزم شوهرم مدام میگه طلاق طلاق نمیخوامت و فلان بعد جلو قاضی میگه میخوامش 

میگم چجوری اخه ثابت کنم رفتم باز ادامه خواهد داد.

نمیخوادم مدام پیشنهاد طلاق میده اما جلو قاضی میگه میخوامش 

خوب هروقت پیشنهاد داد ضبط کن دیگه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام