2821
2789
عنوان

دلم شکسته خیلی

453 بازدید | 30 پست

ب لطف خدا هفته ۳۲ هستم.پای بچه م گفته بودن کلاب فوت هست....خیلی از خدا خواهش کردم ک بهم رحم کنه و بچه م مشکل نداشته باشه.اخه خدا مهربون و دلسوز هست...امیدوارم از این همه تمنای من دلش ب رحم اومده باشه ....شایدم منو دوست نداشته باشع و بین شما کسی باشه ک خدا زود ب حرفش گوش کنه.پس اگ میشه لطف کنید برا بچم صلوات بفرسین و براش دعا کنید...اینو ی ادم دلشکسته ازتون میخواد....دعا کنید این سونو اخری خدا دلمو شاد کنه.فردا  میرم سونو

تقدیر💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ایشالا که هیچ مشکلی نداره خودتو ناراحت نکن اون کوچولو هم الان از ناراحتی تو غصه میخوره، به دختر منم گفته بودن سندرم داوون داره خدا میدونه چقد ثر استرس کشیدمو غصه خوردم بهترین روزام زهر مارم شد ولی همش فقط یه اشتباه بزرگ تو تشخیص بود

الهی که نی نیت صحیح و سالم به دنیا میاد نگران نباش برای نی نی نازت صلوات فرستادم 🌹😊

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

ایشالا ک سالمه. منم هفته ۳۴ بودم بهم گفتن یه کلیه ش هیدرونفروز هست ولی دنیا اومد خودبخود خوب شده بود

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

عزیزم غصه نخور خودتو قوی بگیر  منم وقتی  دخترمو چهار ماهه حامله بودم گفتن تو گردنش توده داره

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز