2777
2789
عنوان

خاهرشوهرام

245 بازدید | 20 پست

من کلا آدم کم حرفیم. با اینکه زیاد کتاب میخونم اما تا حالا نتونستم از مطالعاتم سودی ببرم توی روابط اجتماعیم. مخصوصا خونه مادر شوهرم که میرم صم و بکم میشینم و خاهر شوهرام از این سکوت من سو استفاده میکنن و هی لاف میزنن و مثلا خودشونو بالا میگیرن. هی بطکر غیر مستقیم میخان بگن که تو بی کلاسی. 

ارزشهای من با اونا خیلی متضاده. اما نمیتونم با حرف زدن مجابشون کنم و خودم رو بهشون ثابت کنم. خیلی معذبم از این کم حرفیم. چرا اونجا که میرم منفعل میشم؟ کمک

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منفعل ینی چی  

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

شاید چون اون جمع رو دوست نداری عزیزم کم حرف میشی ولی سعی کن نه در مقابل خواهر شوهرات بلکه در مقابل همه از حقت دفاع کنی

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊

نمیدونم یزره اعتماد بنفستو ببر بالا اگر یه چیزی میگن توام نظرتو راجب اون قضیه بگو ولی نه اینکه بخوای دخالت کنی چرا اونجا حرف نمیزنی؟؟؟

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
منفعل ینی چی    

یعنی مدام اونا رو تایید میکنم و دنباله رو اونا میشم. خودم نمیتونم موثر و تاثیر گذار باشم. تحت الشعاع بحثهای اونا قرار میگیرم. هیچ حرفی برای گفتن ندارم.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

ببین عزیزم یکی از بزرگترین کمک ها آینه هست!

باورت نمیشه چقد موثره هر روز که تنهایی برو جلو آینه از خودت تعریف کن و با خودت حرف بزن برقص بخون!

وقتی هم شوهرت اومد این کارارو جلوی ایشون انجام بده تا تاییدت کنه بعدش اعتماد بنفست بیشتر میشه و جلوی خواهرشوهرات کم نمیاری😉

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  

منم همین مشکلو دارم 

الان خیلی بهترم قبلا یه کلمه هم حرف نمیزدم چون چیزایی که اونا در موردش حرف میزدن برای من اصلا جذاب نبود و هیچ حرفی در موردش نداشتم ولی حالا یکم بهترم نظر میدم و احساس میکنم انفاقا بیشتر اژ اونا میتونم تو هر زمینه ای نظر بدم ولی مشکل اعتماد ب نفس وجود داره یکم اعتماد ب نفست رو قوی کن

ارزشها رو خوب اومدی .زن داداش منم مث شما هست یه خانم تحصیلکرده ولی خیلی کم حرف وقتی تو جمع هستم منو خواهرم مرتب باهاش صحبت میکنیم ازش نظر خواهی میکنیم و درکل خیلی بهش احترام میزاریم.اخلاش همینه دیگه

کاربریم 13ساله شده❤️💙💚💛

بیخیال باش اونا دارن از بی محلی تو حرص میخورن با این که تو متوجهش نیستی واسه همینه که سعی دارن خودشونو تو چشمت کنن و از خودشون تعریف کنن تو فقط پوزخند بزنن صددرصد جواب میده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂