2777
2789
عنوان

سواااااال

115 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من حالت تهوع کم دارم بدون استفراغ.گاهی هم معدم به صورت ناگهانی و کوتاه مدت تیر میکشه .خیلی هوس خوردنی های مختلف میکنم البته از همون اول شکمو بودم به نظرتون باردارم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم شکم پهلو داره و تپلیه ،من وقتی شنیدم دو روز تو شوک بودم ،40 سالشه

😂😂😂😂من دعترچه بیمه ام تموم شده دیروز با دفترچه مادر شوهرم رفتم دکتر ۵۰ سالشه برام آزمایش بارداری نوشت دفترچه رو بردم آزمایشگاه قبول نکردن گفتن مگه ممکنه زن ۵۰ ساله بازدار شه الان اون فامیلتونم ۴۰ سالشا خوبه باردار شده😂

😂😂😂😂من دعترچه بیمه ام تموم شده دیروز با دفترچه مادر شوهرم رفتم دکتر ۵۰ سالشه برام آزمایش بارداری ...

اصلا داستانی داره واسه خودش ،خیلی هم نگرانه چون با شپهرش فامیل هستن چون نمیدونسته بارداره ازمایش ژنتیک نداده،اولین بچه اش سالمه ( البته قند داره) دومین بچه اش دختر نه سالهبود که معلول حرکتی بود که چهار ماهه فوت شده،طفلکی داغون شده داغون

با بوی غذاخاصی تهوع بهت دست میده؟ چون میگی ناحیه معدت میسوزه ممکنه اون تهوع بخاطر معده باشه میتونی آ ...

نه ولی وقتی یه چیزای خاصی میبینم یا به فکرم میرسه حالت تهوع بهم دست میده مثلا با دیدن مار تو تلوزیون حالت تهوع بهم دست میده