2777
2789
عنوان

مشورت

116 بازدید | 17 پست

اگر يك اپارتمان ١٠٠ متري دو خوابه از خودتون داشته باشين و مقداري پول كه بشه با اون پول خونتون رو به ١٥٠ متري سه خوابه ارتقا بدين و همچنين بشه با اون پول يك باغ ويلاي شيك أطراف تهران خريد براي تفريح و خوشگذروني و دوري از الودگي هاي تهران، كدوم رو انتخاب ميكنيد؟؟؟ ارتقا دادن خونه اي كه توش زندگي ميكنيد يا ويلا؟؟؟؟

ویلا

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویلا البته اطراف تهران نه.. شمال.. اطراف تهران چیزی نداره...

شمال كه خيلي موردهاي عالي تري ميشه با اين پول خريد نسبت به أطراف تهران،ولي شمال رو نميشه مداوم استفاده كرد و مستلزم يه برنامه زيزي براي مسافرت هست ،مسافت طولاني و ... باعث ميشه چند ماه يكيار بتوني بري،ولي أطراف تهران هر اخر هفته و با وسط هفته ميتوني بري ،مهموني ها و جشنهاتو ميتوني اونجا برگزار كني،ضمن اينكه جاهايي مثل شهريار و اطراف كرج خيلي اب و هواي خوب و دسترسي خوبي هم دارن

شمال كه خيلي موردهاي عالي تري ميشه با اين پول خريد نسبت به أطراف تهران،ولي شمال رو نميشه مداوم استفا ...

ما خودمون شمال ویلا داریم.. البته شریکی... تقریبا ماهی یکی دو بار میریم ... جاهای زیادی برای تفریح داره.. اما اطراف تهران فقط میتونی از هوای پاک لذت ببری کار دیگه ای نمیشه کرد....

خونه رو جابجا میکنم،ویلا رو میشه سالی دوبارم کرایه کرد اما بقیه سالم رو تو خونه ان

ويلاي شمال منظورم نيست،خودم هم با شمال و ... مخالفم چون نهايتا سالي سه چهار بار بخواي بري كه اونم كرايه ميكني،يه جا حومه ي تهران منظورمه كه مدام بخواي استفاده كني و تفريح كني و جشنها و مهمونات رو هم اونجا دعوت كتي

ما خودمون شمال ویلا داریم.. البته شریکی... تقریبا ماهی یکی دو بار میریم ... جاهای زیادی برای تفریح د ...

صحبتتون درسته ولي اون ميشه مسافرت ،من بيشتر هدفم اينه كه يه جاي بزرگ و حياط دار و استخر و باربيكيو و ... بگيرم و از اپارتمان و دود  و دم تهران دور بشم و مدام بتونم ازش استفاده كنم