2777
2789
عنوان

شلوار😑

475 بازدید | 14 پست

شلوارام اندازم نیستن چندی پیش یه شلوار مشکی خریدم ولی اونم بدرد نخورد میپوشم از کمر هی میاد پایین از ناحیه ساق پا هم برام تنگه و پاهامو نمایان میکنه‌ . چه خاکی تو سر کنم به خاطر این جریان سعی میکنم بیرون نرم . خیلی مشکل دارم با شلوار

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😬 باسنو کار کن تامام✌️

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

به نظرتون برا آدم چاق چه نوع شلواری مناسبه؟راحتی خیلی برام مهمه که بهم نچسبه کمرشم پایین نیاد ولی هی ...

اگر پارچه ای میخوای برو جوری ک میخوای واست بدوزن اگرنه خیلی شلوارای سایز بزرگ هستن که اونجوری ک میخوای باشن بگیر فوقش بعدا تنگ کن اگر گشاد بودن

ولی تنگ نگیر

اگر پارچه ای میخوای برو جوری ک میخوای واست بدوزن اگرنه خیلی شلوارای سایز بزرگ هستن که اونجوری ک میخو ...

نمیدونم تا حالا هر چی شلوار گرفتم همه مورد داشتن البته میدونم بخاطر چاقیه. هر چی شلوار میخرم از کنار رونها سابیده و در نهایت جر میخورن

نمیدونم تا حالا هر چی شلوار گرفتم همه مورد داشتن البته میدونم بخاطر چاقیه. هر چی شلوار میخرم از کنار ...

من ۶۰ کیلوام اضافه وزنم ندارم ولی همین مشکلو دارم رونام به هم ساییده میشن شلوارام پاره میشن 😂😂خب انقدشور زدن  نداره که