2777
2789
عنوان

دیشب ...

418 بازدید | 28 پست

دیشب شوهرم برگشت گفت واقعا الان ب حرف پی میبرم که میگفتی مردا اکثرا خائنن میگفت محل کار همه متاهلن و از دوست دختراشون حرف میزنن بهشون گفتم الان که متاهلین زشته این کارا در جواب بهش گفتن تو اگه تو خونت ال ای دی داشته باشی نمیری سینما...

حسابی دلم شکست از اون ناشناسی که این حرفو ب شوهرم زده اگه مردا میدونستن ته دل ما خانما چی میگذره با این کاراشون اینقدر عذاب نمیدادن 

میترسم رفتار همکاراش روش تاثیر بزاره

حساس شدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتم باید میگفت پس اگه کسی اومد خونه ات و نشست پای ال ای دیت ناراحت نشو چون از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒

ولش کن شنونوه باید عاقل باشه، شوهر منم‌ میگه اکثر همکاراش گوشی مخفی و سیم‌کارت دارن بعد از ظهر خاموش میکنن میرارن تو‌کمد میرن خونه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

شوهرت باید بهش میگفت

وقتی میری سینما مراقب باش کسی پشت ال ای دیت نیشنه داداچ😅

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

حیوونن.تو شرکت شوهر منم همینه

هیییچ اعتمادی به این مردا نیست

تازه شوهر من پرو پرو میگه بعضی مردا حق دارن خیانت کنن

گفتم خب طلاق بدن.میگه نه.مهریه باعث شده مردا نتونن طلاق بدن و برن زن دیگه ای بگیرن .پس مجبورن خیانت کنن.

منم دختر يكي از فاميلامون شوهرش خيانت كرده شوهرشم بهش گفته من كه هرشب نميتونم چاي بخورم بايد يه روز اب باشه يه رو شربت يه روز دمنوش خيلي بدم اومد از طرف كثافت

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️
خاک بر سر مردی که دل میشکنه و باعث میشه اشک به چشمی بیاد و دلی بلرزه 

هزاران بار لعنت به همچين مردي

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️