2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیتش من یه مدتیه که عذر می خوام موقع دخول کامل احساس می کنم به یکی از اندام های داخلی ام فشار می یاد هفته پیش رفتم دکتر

دکتر سونو واژینال کرد و یه تست دیگه که اسمش رو نمی دونم و گفت رحم و تخمدانت خوبه فقط عفونت داری 

یعنی ممکنه این حس به خاطر عفونت باشه؟ من تو اینترنت زدم نوشته بود آندومتریوز ممکنه باشه!

می ترسم خیلی 

واقعیتش من یه مدتیه که عذر می خوام موقع دخول کامل احساس می کنم به یکی از اندام های داخلی ام فشار می ...

خب وقتی سونو کردی دیگه کیست نداری دیگه.. اینترنتو ول کن... یه بیماری ساده رو تا به مرگ منتهی نکنه ول نمیکنه....

خب وقتی سونو کردی دیگه کیست نداری دیگه.. اینترنتو ول کن... یه بیماری ساده رو تا به مرگ منتهی نکنه ول ...

چقدر خیالمو راحت کردی اصلا یه چیزایی نوشت بود چند روزه همینطور دارم سرچ می کنم به دکتر همش تاکید می کردم مطمئنی چیز خاصی نیست من خیلی می ترسم اون بنده خدا هم می گفت خانم چیزی نیست اینقدر نگران نباش

چقدر خیالمو راحت کردی اصلا یه چیزایی نوشت بود چند روزه همینطور دارم سرچ می کنم به دکتر همش تاکید می ...

من خودم کیست آندو دارم... دائم سونوی واژینال میدم... تحت  نظرم... کامل توی سونو مشخصه عزیزم... 

واقعیتش من یه مدتیه که عذر می خوام موقع دخول کامل احساس می کنم به یکی از اندام های داخلی ام فشار می ...

حالا مگه اندومتریوز ترس داره؟ ماها که داریم مگه دور از جون مرض لاعلاج داریم😕

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹