2777
2789
عنوان

شیرم خشک شد یهو

146 بازدید | 8 پست

بچه ها من بچم ۹ ماهشه خیلی زیااااد شیر داشتم سه شب پیش دو تا سینه هام پر شیر شده بود تو ماشین پسرم یکیشو خورد اون یکی شیر داشت همچنان اما یساعت بعدش همون سینه ک شیر داشت شل و ول شد و اصلا شیر نداشت هم اون یکی سینه م از اون شب تا حالا هم شیر نمیاد توش خالی شده ن رگ میکنه ن شیر میاد فشارش ک میدم چنتا قطره میاد اما خیلی خیلی خیلی کمه در حالیک بچم همش داره مک میزنه چیکار کنم حالا ؟؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم همشو بچت داره ميخوره.نگران نباش

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
عزيزم همشو بچت داره ميخوره.نگران نباش

ن عشقم یکم قبلش ک میخورد ک میفهمیدم از صدای قورت دادنش الان اصلا قورت نمیده هی مک میزنه شیر نیست توش ولش میکنه بیخیال میشه 

ن عشقم یکم قبلش ک میخورد ک میفهمیدم از صدای قورت دادنش الان اصلا قورت نمیده هی مک میزنه شیر نیست توش ...

عزيزم خودتو تقويت كن و كار زياد نكن.مسياد دوباره.مايعات بخور

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

سلام با اجازه استارتر من یه سوال بپرسم

من دخترم 5 ماهشه و چون زود دنیا امد دو ماه بیمارستان بود و شیر ندادم ... بعد ام که اوردم خونه اینقدر ضعیف بود دلم نمیدمد باهاش ور برم .. 

الان دلم میخواد سینه بگیره .. راهی هست شیر برگرده ؟؟

هنوز فشار میدم در حد دو تا قطره شیر میاد .. ولی نه بیشتر .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..