2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 61 پست
عزیزم تو یه قطرش میلیونهااااا اسپرم  هست اگه بخواد بشه نوک سوزن منی هم کافیه.اما میگن بهتره ۲۰د ...

بلند نمیشم پاهامم میدم بالا زیر کمرم بالش میذارم ولی بازم بعد ی ساعت بلند میشم یا تکون بخورم میریزه بیرون 

چطور اقدام کردی؟ از تجربت بگو

دوتا دختر دارم سر اونا کل ماه اقدام میکردم یعنی از روز پاکی تا پری بعدی واسه سومی رژیم گرفتم وفقط روز تخمک گذاری اقدام کردم پسر شد این که میریزه بیرون کاملا طبیعیه اگه یک اسپرم به تخمک برسه کافیه که باردار شی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلند نمیشم پاهامم میدم بالا زیر کمرم بالش میذارم ولی بازم بعد ی ساعت بلند میشم یا تکون بخورم میریزه ...

طبیعیه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
دوتا دختر دارم سر اونا کل ماه اقدام میکردم یعنی از روز پاکی تا پری بعدی واسه سومی رژیم گرفتم وفقط رو ...

چندماه طول کشید تاحامله شدی؟

قبل اقدام چکارایی انجام بدم؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
شما تجربه بارداری داری؟ 

عزیزم اینا همش الکیه ک باید همش بمونه داخل....من خودم نمیخاستم حامله شم و همه جا خونده بودم ک بعداز نزدیکی دستشویی بریم باعث میشه حامله نشیم و منی کامل خارج شه منم بلافاصله میرفتم دستشویی زور هم میزدم تازه ک خارج شه. همشم خوشحال بودم حامله نمیشم بعدفهمیدم 2ماهه حاملم😩