2777
2789
عنوان

سزارین

232 بازدید | 6 پست

سلام من الان ۳۷ هفته و ۵روزم دکترم برا هفنه دیگه چهارشنبه وقت سز داده ینی۲۷م.من میخام یه سنبه این هفته سز بشم ک ۳۷هفتم تموم شدمشکلی ایجاد میشه برا جنین؟چون راه دکترم دوره زمستونه و راها خرابه میترستم براهفته دیگه بمونم‌..لطفا راهنماییم کنید این هفته برم یا بمونم هفته دیگه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شما طبیعی زایمان کردی؟ من تصمیمم اینه طبیعی زایمان کنم ولی ترسم دارم 

نه متاسفانه منم سز شدم البته دکتر من خیلی ناشی بود و به دلیل رسیدگی نادرست ضربان قلب بچم رف بالا و مجبور به سز شدم .اما هنوز بعد ۱سالو نیم دارم درد میکشم اینارو نگفتم دلتو خالی کنم گفتم اگر شرایط طبیعی داره خیلی خوبه .

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
نه متاسفانه منم سز شدم البته دکتر من خیلی ناشی بود و به دلیل رسیدگی نادرست ضربان قلب بچم رف بالا و م ...

چه بد اره حداقل طبیعی میشدی تا 1هفته بعد دردات تموم میشد ولی جای عمل سزارین.... من شرایط طبیعی رو دارم امیدوارم بتونم طبیعی زایمان کنم و زایمانم راحت باشه دوسندارم سز بشم و شکممو.... 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗