2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم

351 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها احساس میکنم افسردگی گرفتم شوهرم خیلی دوستم داره ها ولی من به مادرش حسادت میکنم دست خودم نیس حساس شدم تورو خدا یه کاری کنید دارم دیونه میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش قربون صدقش میره مثلا جلوی خونواده ی خودم خیلی خوبه ولی جلوی مامانش اینا خیلی محل نمی زاره که یه وقت بین منو مامانش فرق نزاشته باشه.مثلا هر کاری برای من میکنه باید حتما برای مامانش هم بکنه  

عزیزم اونم یه مادره اگه میبینی شوهرت بهش توجه میکنه از این حرکت خوشحال باش آخه اگه مادرش رو که اینقدر براش زحمت کشیده رو راحت بزاره کنار تو که خانمش هستی چند سال بگذره یکم طراوت جوانیت کم بشه راحتتر میزاره کنار 

جدا از این احترام مادر و پدر واجبه حتی اگه بد باشن نتیجه اش توی زندگیت میبینی پدر و مادر شوهر هم مثل پدر مادر خود آدم 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
شوهرم خیلی خوبه اخلاقش رفتارش همه چیزش ولی این حس لعنتی داره منو دیوونه میکنه

بنظرمن خوشحال باش ک شوهرت خانوادشو دوست داره.پسری ک قید خانوادش بزنه ب راحتی قید همسرش هم میتونه بزنه...البته نظر منه

مثلا ما همدیگه رو به شوخی با یه اسم صدا میزنیم میگه (ببم یا میگه گزم به ترکی میشه چشمم)مامانشم که میاد اگه منو با این اسم صدا کنه ناراحت میشه مجبوره اونم صداکنه