2777
2789

من خودم کارم اینه نمی دونم چیه فکر کنم منظور دوتا رو یکی کردن باشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ژته ینی اضافه کردن در بافتنی  ی نخ میندازی رومیل بقیه رومیبافی رج بعدی اون نخی ک انداختی رومی ...

خوب نخه باز نمیشه ؟؟؟؟بعد نوشته بود اگه زیر میبافین از بالای میل بندازین ؟؟؟

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

اگ شوهرت مثه شوهر من نیس بباف .. اگ گیر یه ادم وحشی نیافتادی بباف . یه شال بافتم داشت تموم میشد اومد شکافتش . الهی دستش امروز بشکنه حالم از زندگی باهاش بهم میخوره دیگه .. بابتش خیلی زحمت کشیده بودم 

ژته ینی اضافه کردن در بافتنی  ی نخ میندازی رومیل بقیه رومیبافی رج بعدی اون نخی ک انداختی رومی ...

بعد نوشته بود 8 تا سر بندازین من برای دخترم 6 تا سر بندازم بسه؟؟

اگ شوهرت مثه شوهر من نیس بباف .. اگ گیر یه ادم وحشی نیافتادی بباف . یه شال بافتم داشت تموم میشد اومد ...

برای چی باز کرد ؟؟؟من وقتی شوهرم خونه نیس میبافم 

بعد نوشته بود 8 تا سر بندازین من برای دخترم 6 تا سر بندازم بسه؟؟

اونشو دیگ نمیدونم عزیزم

من خودم بافتنی میکنم اما حرفه ای نیستم 

انقدمیبافم بازمیکنم تا اندازه شه😇🤭

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
نه باز نمیشه اگ میخوای سوراخ بیفته اون رجی ک داری از رومیبافی ژته بزن

این ندشته از هم رج اول یک رجدر میون برای هر دونه یک ژته 

اونشو دیگ نمیدونم عزیزم من خودم بافتنی میکنم اما حرفه ای نیستم  انقدمیبافم بازمیکنم تا اندازه ...

آفرین من تنبلم یک بار که نیبافم حیفم میاد باز کنم 

اگ شوهرت مثه شوهر من نیس بباف .. اگ گیر یه ادم وحشی نیافتادی بباف . یه شال بافتم داشت تموم میشد اومد ...

درکت میکنم خیلی حرص درآره