2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلییییی خرید کردم

مرغ و گوشت و ماهیخریدم وشستم و بسته بندی کردم

بیمه م رو تمدید کردم

واسه نی نی یه لباس سقارش داده بودم رسید 😍

کلی کار کردم

خسته شدم اما حس خوب دارم الان

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
هه چه خوب پس چرا ناراحتی...اذیت هم کرد..چند وقتشه

چون هم من وابسته ب شیر دادنم همه پسرم وابسته ب شیر خوردن 😢😢

ضمن اینکه تا الان دوبار از خواب بیدار شده و گریه کرده و خوابیده تو روز اذیتی نداشت ولی چون شبا شیر میخوره بچم اذیت میشه و منم حالم بابت اذیت اون بده 😭😭 

۲۲ ماهشه 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
خب شیشه بده بهش

نمیخوام ب اونم عادت کنه بهش شیر میدم وقتی از خواب پا میشه اما با لیوان 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
حتما یه دفعه ای از شیر گرفتی...

آره آخه تدریجی اصلا  قبول نمیکرد چون میدونست شیر هست 

اما ی ی دفعه ای دید سینه ام قهوهای شده خودش گفت اه اه نمیخوام ی بارم لب زد گفت تلخ اخ دیگه نخواست