2777
2789
همون پلیدو میگم😂

بنظرم نباید گزارش میزدن شاید اگه باهاش صحبت میکردیم یکم ب خودش میومد الان با قطع کاربریش مشکلی حل شد؟

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نباید گزارش میزدن شاید اگه باهاش صحبت میکردیم یکم ب خودش میومد الان با قطع کاربریش مشکلی حل شد ...

نمیدونم نینی یار قطش کرد تاپیکو میترکوند حداقل چرا کاربریشو ترکوند

بنظرم نباید گزارش میزدن شاید اگه باهاش صحبت میکردیم یکم ب خودش میومد الان با قطع کاربریش مشکلی حل شد ...

قضیه چی بوده

از ذهن تا دهن فقط یک نقطه فاصله است..... تا ذهنت رو باز نکردی دهنت رو باز نکن...
همون پلیدو میگم😂

چون کارش زشت بود.... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
قضیه چی بوده

یه خانمی بودک میگفت با وجود داشتن شوهر خوب عاشق دوست شوهرش شده همه ریختن سرشو گزارش زدن ک خیلی زود قطع کاربری شد اها شوهرش تنها مشکلش این بود ک معتاد بود

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

اون الان سرش داغه نمیفهمه،تا سرش به سنگ نخوره حرف ماها واسش چرته.... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
یه خانمی بودک میگفت با وجود داشتن شوهر خوب عاشق دوست شوهرش شده همه ریختن سرشو گزارش زدن ک خیلی زود ق ...

ای بابا،من که دیگه حوصله این تاپیکاروندارم،کم بدبختی داریم خودمون

از ذهن تا دهن فقط یک نقطه فاصله است..... تا ذهنت رو باز نکردی دهنت رو باز نکن...
اون الان سرش داغه نمیفهمه،تا سرش به سنگ نخوره حرف ماها واسش چرته.... 

شاید با حرفامون یکم ب خودش میومد