2777
2789
عنوان

خانماییی که بیدارین یه لحظه بیاین

169 بازدید | 14 پست

سلام میشه یه فاتحه برای مامانم بخونید . دام براش خیلی تنگ شده . اگه خوندید لایک بزنید ممنون 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز سالگرد عروسیمه منم مامانم فوت شد و عروسیمو ندید

خدا رحمتش کنه اون که حتما دیده کلی هم برات ذوق کرده 

امروز سالگرد عروسیمه منم مامانم فوت شد و عروسیمو ندید

خدا بیامرزه عزیزم..کی فوت شدن؟

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
ممنونم عزیزم .سال ۹۴ منم سال ۹۵ عقد کردم ولی هنوز داغش واسم تازه تس

الهی بمیرم...داغ مادر جیگر ادمو میسوزونه...😔

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
ممنونم عزیزم خیلی سخته میتونم کاملا درکت کنم

آره سخته باور کردنش سخته . هنوز صداش روپغامگیر تلفونمونم هست هی صدام میکنه نمیتونم اصلا برم خونمون نیست انگار خونه میشه قبر منم توش گیر کردم 

آره سخته باور کردنش سخته . هنوز صداش روپغامگیر تلفونمونم هست هی صدام میکنه نمیتونم اصلا برم خونمون ن ...

وای نگووووو خیلی بده.عکسا فیلماش شماره اش تو گوشیم.تو خونه نخوه چیدمانش توی کابینتاش قرانش عینکش چادر نمازش لباساش.اینا خیلی خیلیییییییی درد آورن بابامو تنها گذاشت و رفت طفلک بابام هنوزم نتونسته بجز روز خاکسپاری بره سر خاکش.خدا به دل همه مون ارامش بده

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
وای نگووووو خیلی بده.عکسا فیلماش شماره اش تو گوشیم.تو خونه نخوه چیدمانش توی کابینتاش قرانش عینکش چاد ...

انشالله جاشون بهشت باشه