2777
2789
عنوان

حسرت های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 41 پست
اخي عزيزم.... ازدواج نكردي؟ من بعد ازدواج يكم از اين عقده هامو خالي كردم...يني واقعا عقده شده بود ...

چرا ازدواح کردم ولی خب قبل ازدواج دلم میخواست رنگ کنم موهامو بگو چرا؟ موهام خیلی لخت بود جلوش خوب واینمیساد میخواستم رنگ کنم یکم زبر بشه بهتر بشه اونم مثلا یه درجه روشن تر از موی خودم مامانم نمیذاشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ازدواح کردم ولی خب قبل ازدواج دلم میخواست رنگ کنم موهامو بگو چرا؟ موهام خیلی لخت بود جلوش خوب وا ...

اخي....منم خيلي دلم ميخواست ازين كليپسا بزنم ك تهش بافت داره ولي مامانم نميذاشت

ديش ديري ديرين ماشالله
من اگر اون اشتباه رو ادامه داده بودم الان فقط یک برده مطیع بودم که از زن بودن چشم گفتن رو یاد گرفته ...

الان زندگیم بد نیس اما حقم این نبود بیشتر از اینا میتونستم خوشبخت و راحت باشم

اخي....منم خيلي دلم ميخواست ازين كليپسا بزنم ك تهش بافت داره ولي مامانم نميذاشت

اخه اینم چیزی بوده که نمیذاشتن؟ اونوقت میدونی چی منو بیشتر آزار میده؟ الان مامان من میگه اشتباه کردم چرا نمیذاشتم مثلا!

مامان من نمیذاشت تو خونه لباس راحت بپوشم حتی 

اخه اینم چیزی بوده که نمیذاشتن؟ اونوقت میدونی چی منو بیشتر آزار میده؟ الان مامان من میگه اشتباه کردم ...

ههههه بخدا منم همينجووي بودم باورم نميشه يكي مثل خودم پيدا شد☹️

ديش ديري ديرين ماشالله
منم همین حسو دارم  دیگه کم کم دارم حسودم میشم

منم تقريبا همينجورم وقتي دخترايي رو ميبينم ك ازمن سنشون كم تره و امكانات دارن يادم مياد ك من تو اون سن چي كشيدم و مقايسه ميكنم

ديش ديري ديرين ماشالله