2777
2789
عنوان

کسایی ک خونه شون تو پرند میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 34 پست
اخی...اره من واسه زندگی دوسش دارم،چون شهر قشنگیه،جایه پیشرفت هم داره....بدیش اینه که یکم از تهران دو ...

منم همسرم تهرانه کارش حالا از کرج میره باید از پرند بره در عوض من میرم پیش خانوادم شرایط باشگاه و مهد و ایناش خوبه؟

خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت.   پسرررررررم؟؟؟؟؟؟     دردت به سرممممم😍😍😍
منم همسرم تهرانه کارش حالا از کرج میره باید از پرند بره در عوض من میرم پیش خانوادم شرایط باشگاه و مه ...

منم همسرم کارش ونک هستش،اره باشگاه تو اکثر فازاش هست،من باشگاه میرم توفاز 4راضیم،ولی مهد رونمیدونم چون بچه ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همسرم کارش ونک هستش،اره باشگاه تو اکثر فازاش هست،من باشگاه میرم توفاز 4راضیم،ولی مهد رونمیدونم چ ...

مرسی فداتشم 🤗🤗

خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت.   پسرررررررم؟؟؟؟؟؟     دردت به سرممممم😍😍😍
اگه پولتون در همین حده بخرید چ اشکال داره  همه جاها رو بگردین اگه به نتیجه نرسیدین همونجا ...

پولمون ک از این قیمت ها بیشتر داریم ولی خب نه به پرند اومدم نه میدونم چه جور جاییه فقط خواستم از شما هم بپرسم ببینم چه طور جای 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
منم همسرم کارش ونک هستش،اره باشگاه تو اکثر فازاش هست،من باشگاه میرم توفاز 4راضیم،ولی مهد رونمیدونم چ ...

وایی ولی اگه ما بیابیم پرند به سر کار همسرم نزدیک میشیم خوب میشه 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون