2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

279 بازدید | 29 پست

بچه ها کسایی که جدا شدن از زندگی‌بعد طلاق میگن؟ ۲۵ سالمه،۴ سال نامزد بودم و‌قصد جدایی دارم.الان یه ده روزی هست که گفتم دیگه نیاد و نبینمش،تا بهتر تصمیم بگیرم.من فقط خستم،نمیخوام زندگی متاهلی داشته باشم.پسر خیلی خوبیه،از هرنظرم موجه هست اما من موضوعم اینه که دل زده شدم.میخوام جدا شم و‌دیگه هیچوقت ازدواج نکنم.ازادانه روابط داشته باشم با ادما ازدواج نه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین شرایطو دارم با این تفاوت که من ۱۱ ساله ازد کردم و ۲ تذ بچه دارم😐🤦‍♀️

واقعااااا دلم میخواد جدا شم ولی بخاطر بچه هام دارم تحمل میکنم و ترس ازینکه بعد طلاق بدتر شه شرایطم چون شوهرم مشکل خاصی نداره و شرایطم اکیه

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

این ی احساس زودگذره که سریع میگذره و به این افکارت میختدی

داری ی پسر موجه و خوبو ول میکنی که بری سراغ دوستی؟توو اون روابط چه خبری هست که کنار همسرت نیست؟

بهت قول میدم به ۲ سال نرسیده از همه جا رونده و ازاینحا مونده میشی

منم همین شرایطو دارم با این تفاوت که من ۱۱ ساله ازد کردم و ۲ تذ بچه دارم😐🤦‍♀️ واقعااااا دلم میخوا ...

اخه اصلا به شرایط و اینا نیست،به نظرم هرچیزس انگیزه کافی میخواد.من الان احساس میکنم که زود ازدواج کردم.همه چی انگار یه بازی بود برام.باهم دوست بودیم،مامانمم جا اینکه راهنماییم کنه گفت اگه میخواد بیاد جلو،منم زود ازدواج کردم

حتی فکر میکنم یکی از دلایل ازدواجم پدر سخت گیرم بود

اخه اصلا به شرایط و اینا نیست،به نظرم هرچیزس انگیزه کافی میخواد.من الان احساس میکنم که زود ازدواج کر ...

گلم یعنی نامزدتو دوست نداری؟

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
اخه اصلا به شرایط و اینا نیست،به نظرم هرچیزس انگیزه کافی میخواد.من الان احساس میکنم که زود ازدواج کر ...

منم از لج کسی ک از بچگی همو دوس داشتیم و مامانش نمیزاشت ازد کنیم با شوهرم ک شرایطش عین اون بود ازد کردم

هر چند عاشق شوهرمم‌شذه بودم ولی هرچی گذشت سررررد شدم

دقیقا منم حس میکنم زود ازد کردم

الان ۳۰ سالمه ماهی یبار میرم عروسی دوستام با دوتا بچه😏

جدیدا ک واقعا تحملش واسم سخته

خیلییی دلم میخواد جدا شم

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
این ی احساس زودگذره که سریع میگذره و به این افکارت میختدی داری ی پسر موجه و خوبو ول میکنی که بری سر ...

احساس میکنم ادمی نیستم که بخوام با کسی بمونم.احساس میکنم عاشق تنهاییمم.دوست دارم مجرد باشم.نمیدونم چرا واقعا

گلم یعنی نامزدتو دوست نداری؟

دوسش دارم.اما احساس میکنم الان یه ساله که فقط دوست داشتنم از روی ترحمه.اینکه نگرانشم بعد من نابود نشه.اذیت نشه.خیلی دوسم داره.من فقط بخاطر رودربیایستی نگران بودن  حال روحیش تا به انروژ چیزی بهش نگفتم