2777
2789
عنوان

وای دلم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟؟ دقیقا از اینا میترسم وگرنه فقط در حد حرف وتهمته دست بزن نداره فحش نمیده  ولی بی مسئولی ...

عزیزم هر آدمی که بگی یه سری بدیا داره 

فکر میکنی بقیه مردم مشکل ندارن همه زندگیا گل و بلبله ؟؟

به شکش دامن نزن گفت نرو بگو باشه 

مطمئن باش بهتر میشه به مرور زمان 

اگه به حساسیتش دامن نزنی ....

فکر کن بری بخوای با یکی دیگه ازدواج کنی اون هر مدلی باشه باید بسازی چون اون موقع میگی اگه بازم برگردم آبروم میره 

بچت تنها و بی پناه میشه 

بمون از خدا بخوا کمکت کنه بهت صبر و طاقت بده 

شوهرتو درست کنه خودت همه ی تلاشتو بکن 

انشالله درست میشه 

شکاک بودنش احتمال زیادبه خاطر شغلشه ،چون انقدرزنهای متاهل خیانتکاردیدن  بالاخره روی خودشونم تاثیرمیزاره ،بعدم شماسه سال که بچه نداشتی فرصت داشتی برای طلاق الان سعی کن درستش کنی تاترکش کنی عزیزم

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
عزیزم هر آدمی که بگی یه سری بدیا داره  فکر میکنی بقیه مردم مشکل ندارن همه زندگیا گل و بلبله ؟؟ ...

دلم نیبره بهش محبت کنم نمیدونی چیکارا واسش کردم حتی بعد عروسیم دوهفته یار میرفتم دیدن مامانم گفتم خوب میشه نش بد تر شد منم دیگه برام مهم نیست چی فک کنه

دلم نیبره بهش محبت کنم نمیدونی چیکارا واسش کردم حتی بعد عروسیم دوهفته یار میرفتم دیدن مامانم گفتم خو ...

میدونم خیلی سخته ولی بهتر از طلاقه اونم با یه بچه 

همش بگو خدایا من به خاطر تو کوتاه میام به خاطر تو میبخشم 

خودت کمک کن به بچم رحم کن 

شکاک بودنش احتمال زیادبه خاطر شغلشه ،چون انقدرزنهای متاهل خیانتکاردیدن  بالاخره روی خودشونم تاث ...

همش گوشیمو چک میکنه از دخترم سوال میکنه کجا رفتین کی بود بعد خود بخود قهر میکنه منم دیگه سرد شدم کاریش ندارم زندگیمون خیلی داغونه میبینی دو هفته با هم حرف نمیزنیم

حتما گریه کن زیر دوش که میری با حوصله نیم ساعت گریه کن بعد خودت خندت میگیره اصلا از حرص تخلیه میشی&n ...

احساس بی کسی میکنم نمیتونم ساده ترین حرفامو بهش بگم چون برداشت دیگه ای از هر چیز داره مثلا بگم فلانی رو دیدم ماشینشو عوض کردن میگه تو حواست به اون بوده که متوجه شدی