2777
2789
عنوان

چه حس مبهم و غیر قابل پیش بینی ای😭!

156 بازدید | 17 پست

بچه ها از اون غریبه ای که توی تاپیک های قبلیم گفتم ک همه جاد میبینمش و خیلیاتون گفتین قلباتون تله پاتی دارنو اینا..

خیلی وقتی از این ماجرا میگذره و هیچکدوممون تا دیروز هیچ واکنشی از خودمون بروز نمیدادیم!

تا دیشب ک یهو ی شماره ناشناس بهم زنک زد و متوجه شدم ک اونه حقیقتا خشکمم زد!

ولی خب نمیدونم چرا با خط خودش زنگ نزد و با خطی زد ک هیچ اکانتی نداره!

فردا میرم یجایی ک احتمال اینک اونم باشه زیاده میشه یکم راهنماییم کنین اثلا این مسئله خیلی برام گنگه بنظرتون برخوردم چطور باشه؟

مرسیی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
برا شما غریبه س شاید اون کلا از ا ل با قصدو نیت سر راهتون سبز میشده

واقعا نمیدونم!

میخوام محال ترین فرض ممکن رو در نظر بگیرم

اگه یوخت به من پیشنهاد دوستی یا هرچیزی داد چطور جوابشو بدن

الان تو پسری؟ سینا؟ 

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

اهان :)))) فک کردم سینایی.

کاری ندارم دوس میشی یا نه فقط اعتمااااد نکن. ادما میتونن خیلی بد باشن گلم. 

مطمئنی تعقیبت نمی کنه؟

نه بابا فکر نمیکنم آخه معمولا من وقتی میرم یجایی اونم هستش ن اینک برم بعد بیاد

کرچه چند روز پیش خیلی عجیب بود برام ینفر ک برای چندمین بار میدیدمش گفتش ک فلانیو اینجا و اونجا و هرجا ک تو باشی میبیننش!!!