2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

68 بازدید | 14 پست

بچها نیت کردم از فردا صبح دیگه به پسرم شیر ندم فردا دقیقا میشه ۲۳ ماهه

الان تو بغلمه اخرین شبی که بهش شیر میدمو داره میخوره چشام پر اشک گریه کردم دلم برا شیر بهش دادن تنگ میشه😭😭😭😭

مجبورم فردا یهویی بگیرم ازش نتونستم کم‌کم کمش کنم

ی دلم میگه فردا یگیرم ی دلم میگه نه بده ۲سال کامل ولی دیگه میفته زمستون نمیدونم چیکار کنم

خواهش میکنم کسی اگه راهکاری بلدا واسه اسونتر بگذره برا هردومون بگه ممنون میشم

چقد دلم گرفته😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کم کم از شیر بگیرش یهویی خیلی سخته 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

من بچه ی اولمو یه هفته یا ده روز طول کشید کامل بگیرم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
نمیتونم یواش یواش خیلی وابسته‌اس الانم زیاد بهش نمیدم ولی خب حداقل ۳بار در روز میخوره نمیدونم چه ک ...

اگه خواستی بگیری یه دفعه بگیر.بعدم چرا حالا بزار برا عید بگیر که شلوغه وهله هوله هست

دختر من ۲۲ ماهشه غذا هم نمیخوره. یوسره در حال شیر خوردنه . یهبار خواستم از شیر بگیرم موفق نشدم حالا میخوام‌چند روز دیگه شروع کنم. ولی چون خیلی وابسته س نمیشه تدرجی گرفت باید یکدفعه بگیرم 

شماهم حااا نگیر به نظرم .اره یدفعه راحت تره.یکم تلخش کن دیگه خودش زده میشه

دفعه پیش تلخک میزدم اینقدر میخورد تا طعم تلخک از بین بره 😐

واسه ما تعداد نداره خوردنش کلا ۲۴ ساعته در حال شیر خوردنه واقعا نمیشه تدریجی گرفت. بدون شیر هم تا حالا نخوابیده . واقعا نمیدونم میخوام چیکار کنم. خیلی استری دارم 

دفعه پیش تلخک میزدم اینقدر میخورد تا طعم تلخک از بین بره 😐 واسه ما تعداد نداره خوردنش کلا ۲۴ ساعته ...

دقیقا پسر من

نه تا حالا بدون شیر خوابیده نه میتونم تدریحی کمش کنم

باید یهو از شیر بگیرمش