2777
2789
عنوان

هیچ علایمی از بارداری ندارم

133 بازدید | 13 پست

سه روز به موعدمه، دقیقااا علایمم شبیه ماه های قبله هیچ تغییری احساس نمیکنم مثل همیشه زیر دلم بعضی موقع ها درد میکنه، سینه هامم یکم درد میکنه، به نظرتون ممکنه حامله باشم؟ کسی بوده بدون علائم باردار باشه؟

ماهی خانوممم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من هیچ علائمی ماه اول نداشتم جز عقب انداختن ک اونم با خودم میگفتم چون سابقشو دارم طبیعیه😅

عه پس احتمالش هست فک میکردم باید حتما علایمی باشه

ماهی خانوممم  

حتي شكم درد معموليم نداشتم من هيچي به هيچي

فقط روز بعد از موعدم بي بي هاله انداخت الانم هفته پنجم فقط يكم كمر درد و تير كشيدن شكم دارم همين

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

حتي شكم درد معموليم نداشتم من هيچي به هيچي فقط روز بعد از موعدم بي بي هاله انداخت الانم هفته پنجم ف ...

امیدوارم به سلامتی بغل بگیرینش عزیزم 😊😍🤗

ماهی خانوممم  
امیدوارم به سلامتی بغل بگیرینش عزیزم 😊😍🤗

ممنون عزيزم دعا كن برام

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

حتما عزیزم شما هم برا ما دعا کن زودی نی نی دار بشیم😍🤗

انشااله بزودي حامله ميشي عزيزم

2790
2778
2791
2779
2792