sanazjahani مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 370 عنوان شوهر 364 بازدید | 15 پست بعد از يه مدت آقامو ميبينم به نظرتون براش هديه بگيرم ؟؟؟ اونوقت چي ؟؟، سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون 1398/09/16 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بدون_کلام!!!!!!!!!!! عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 4691 چرا بعد از ۱ ماه ماموریت بوده یا نامزدی؟ مشاور امور ملکی در کیش..🌴
sanazjahani مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 370 دانشگاه سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون
cinderellaaaa عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 5948 خودت هدیه ای هدیه واسه چیشه مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊
sanazjahani مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 370 هر وقت مياد برام هديه ميارع سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 بگیر گلم اشکالش چیه؟خیلیم کارخوبی میکنی جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
گولاخ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 9205 همون بوسهات بهترین کادوعه بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
sanazjahani مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 370 ديونشم فقط لبخندشو ميخوام سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون
sodashty عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 13835 خوب پس حکم ادبه که بگیری براش اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه
sanazjahani مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 370 خانوم هاي عزيز يه کم سياست خانومانه يادم ميدين ؟؟؟ سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون
nنرگسیn عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 3505 خانمایی که میگین نگیره ایرادش چیه عزیزای دل؟ ای هرچی میکشیم از این قضاوت و پیش داوری های بیجاست از این حسادت هاستاز این جهالت هایی که اسمش رو میزارن سیاست زنانهاز این توهمات پوچ از این بد بینی نسبت به شوهر و خانواده شوهر از این ....بخوام بگم تا صبح طول میکشه