2777
عنوان

هایفو گردن کردم

898 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من امشب هایفو گردن کردم اما هیچ تاثیری ندیدم ...خیلی دمغم...با دستگاه اصلی هم بود

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

اون چیه برا غبغبه؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اون چیه برا غبغبه؟

زیبایی گردن...همه چیزش ...غبعب...کشیدگی ....زاویه فک و گردن 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیبایی گردن...همه چیزش ...غبعب...کشیدگی ....زاویه فک و گردن 

خوب نگفت تا چه مدت جواب میده؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

هزینه ش چقدر بود من هایفو واسه شقیقه م میخوام انجام بدم خوبه؟ 

والا نمیدونم من ک فعلا تاثیری ندیدم 

خوب نگفت تا چه مدت جواب میده؟

گفت از دو ماه بعد اما تو نت میگفتن همون لحظه 

گفت از دو ماه بعد اما تو نت میگفتن همون لحظه 

حرف دکترو ول کردی چسبیدی به نت؟

به من ١٨٠٠ قيمت دادن صورت و گردن 😱😱

عزیزم بهت درست قیمت دادن...من گردن تنها بودم 

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده اگه بخوای میتونم شمارشو بدم بهت مشاورشم عالیه