2777
2789
عنوان

کیا سرکلاژ کردن؟؟؟

128 بازدید | 11 پست

میشه تجربیاتتونو بگید؟ از حین عمل یا بعدش...کلا تا اخر بارداریتون چطور بود؟

میتونستین نزدیکی داشته باشین؟؟

استراحتتون چطور بود؟

من توی سونوی ۱۲ هفته طول سرویکسم بود ۲۹

الان چهارده کاملم دکترم تا شونزده بهم استراحت داده اگه نرفت گفته باید سرکلاژ کنم😥میترسم ازش خیلی حس میکنم باید خیلی سخت باشه

میره بالا انشالله

برامنم رفت بالا

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند بودین چند شد؟؟؟

۲۸بود ۳۴شد

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
جدی چند هفته سونو دادین که گفت ۳۴ هست؟

۱۶ هفته سونو واژینال دادم 

۱۶ هفته سونو واژینال دادم 

اثلا از لحاظ علمی درست نیس که طول سرویکس زیاد شه کم میشه زیاد نمیشه.

عجیبه مورد شما!!!!!😟

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

سلام گلم منم ۱۲ هفته ۲۹.۵ بود.واژینال ۲۸.۶.دکترم‌معطل نکرد چون دوقلو هم هستم تقریبا ۱۳ هفته سرکلاژم کرد.بیمارستان خصوصی انجام دادم.۵شنبه بستری شدم.غروبش یه بیهوشی با تزریق از آنژیوکت رو دستم خیلی کوتاه بهم دادن طوریکه قبل اتاق ریکاوری حین اناقال از اتاق عمل بهوش اومدم.درد آنچنانی هم نداشت اصلا مسکن بهم ندادن.محض احتیاط تا صبح از تخت پایین نیومدم و از لگن استفاده کردم.بعدش اصلا درد یا خونریزی نداشتم دم ظهر جنعه دکترم اومد ویزیت کرد و یه سونو انجام دادم.مشکلی نداشتم و ۱۷۰ کیلومتر تو ماشین نشستم و برگشتم شهر خودم.تو سونو ۱۸ هفته شده بود ۲۶.۵ که دوباره هفته ۲۱ دکتر برام حلقه پساری هم گذاشت باور کن اینقدر که پساری درد داشت و اذیتم کرد سرکلاژ اصلا درد نداشت.فقط حواست باشه بهترین زمان سرکلاژ ۱۲ تا ۱۴هفته س.