leiiiliii مدیر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 85 عنوان ساک حاملگی | مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 58 پست سلام دوستای گلمبچه ها امروز ک متوجه شدم باردارم ازمایش خون هم دادم مثبت شدتاپیک هم زدمبتام خیلی بالاس۹ هزارو خورده ای دکتر سونوواژینالم کرد گفت ساک حاملگی داری اما نامنظمه کیسه ابم گفت نامنظمهاحتمال سقطش هست گفت تا دوهفته اگه خونریزی نداشتی یعنی نیوفتاده و سونو انجام بده کسی بوده مثل من؟؟توروخدا دعام کنین😭😭😭😭😔😔😔😔 1398/09/16 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دمی_گوجه عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5963 تو رو خدا واسه من کم نیست بتات چند بوده بعد از جند روز تاخیر
daryaa1363 عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 554 نه عزیزم منم قبل موعدم بتام ۹ هزارو خورده ای بود چیزی نیس نگران نشو
دمی_گوجه عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5963 هرروز بزنم؟ چندتا بزنم خطر نداشته باشه ی وقت به حرف دکترت گوش کن
daryaa1363 عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 554 هرروز بزنم؟ چندتا بزنم خطر نداشته باشه ی وقت برو دکتر اون بهت بگه چیکار کنی عزیزم ب منم شیاف داده تا هفته دیگه ک برم سونو واسه قلب جنین
leiiiliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 85 به حرف دکترت گوش کن دکترم گفت الانم اگه بهت شیاف بدم شاید بی فایده باشهبزار اگه بعد دو هفته خونریزی نداشتی سونو بورو و بهت دارو میدم
دمی_گوجه عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5963 دکترم گفت الانم اگه بهت شیاف بدم شاید بی فایده باشه بزار اگه بعد دو هفته خونریزی نداشتی سونو بورو و ... هر چی باشه اونا دکترن صلاح و مصلحت بیشتر از ما میدونن اگه به دکترت اعتماد داری حرفشوگوش کنبالاخره میخوای یه بارداری سالم تجربه کنی نه اینکه به زور نگهش داری بعدا معضلات بیشتری یه وقت خدای نکرده پیش بیاد نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه
nargessii عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 10369 باردارم بودی؟؟؟ واسه چی دیگه میرفتی موتور سواری خبر نداشتم که ماه اول اقدام بودم فکر میکردم چندماه طول بکشه😂😂😂 اره بابا میرفتم با شوهرم موتورسواری😆
nargessii عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 10369 باشه گلم دکترم نرم فعلا؟میخوام بدونم چی بخورم چی نخورم چیکارباید بکنم خونم کثیفه میخام جاروبرقی بکشم ... دکتر برو...جارو برقی اصلاااا نکش.پله بالا پایین نکن..سرپا نایست.رابطه ممنوع.چیز سنگین بلند نکن.زعفرون.جگر عسل جعفری نخور جوشونده عطاری نخور
leiiiliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 85 هر چی باشه اونا دکترن صلاح و مصلحت بیشتر از ما میدونن اگه به دکترت اعتماد داری حرفشوگوش کن ... اولا هرچی خدابخوداگه مصلحت باشه خودش نگهش میداره باهمع سختیو حرف شما کاملا متینه عزیزدلمچشم
دمی_گوجه عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5963 اولا هرچی خدابخود اگه مصلحت باشه خودش نگهش میداره باهمع سختی و حرف شما کاملا متینه عزیزدلم چشم آن شالله عزیزم که به خوبی و خوشی بارداری خوبی تجربه کنی
pesarmsam عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 456 دکتر برو...جارو برقی اصلاااا نکش.پله بالا پایین نکن..سرپا نایست.رابطه ممنوع. چیز سنگین بلند ن ... خیلییی مرسی عزیزم..یه سوال دیگه ببخشید اگه از بیرون عذابخورم تو غذا زعفرون باشه اشکال داره یاجایی مهمونی برم؟ الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻 برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️
leiiiliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 85 آن شالله عزیزم که به خوبی و خوشی بارداری خوبی تجربه کنی توکل بخدا
nargessii عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 10369 خیلییی مرسی عزیزم..یه سوال دیگه ببخشید اگه از بیرون عذابخورم تو غذا زعفرون باشه اشکال داره یاجایی&nb ... خواهش میکنم گلم.نه کلا نخور تو ۳ ماه اول.خطرداره
pesarmsam عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 456 خواهش میکنم گلم.نه کلا نخور تو ۳ ماه اول.خطرداره اهامرسی عزیزم🌹 الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻 برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️