2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه ه ه ه امتحان نکردی تا حالا ؟نعناخشک بریز یه قاشق توش ببین چه محشری میشع من شوهرمم اولا نعنا نمیز ...

چه خوب.من همیشه پودر پیازچه خشک میزدم خوشمزه میشد.

نعناع رو کی اضافه کنم؟

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
وای منم بیام خونتون

بفرما عزیزم

ولی امتحان کن حتما

من از تلویزیون یاد گرفتم شده غذای پیشنهادی مهمونیام

همسرم میبره سرکار ب خودش نمیرسه همکاراش میخورن😂

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
چه خوب.من همیشه پودر پیازچه خشک میزدم خوشمزه میشد. نعناع رو کی اضافه کنم؟

عزیزم  اگه میخای خیلی خوشمزه شه اینجوری درست کن 

اول روغنو که داغ کردی سه تا تخم مرغ بزن قشنگ بپزه بعد روی همون شعله که نیمروت داره میپزه زردچوبه(ترجیحا یه مقدار زیاد )نمک و نعناع رو همه جاش بپاش  بعدم سیب زمینیای پخته شده از قبل رو که پوس کندی بریز توش بعدشم کامل بکوب جوری که نیمروی داخلشم له بشه  به همین سادگی و خوشمزگی 😜😜

سلام  میشه برا مامان شدنم انشالله یه صلوات برام بفرستین 🙏🙏🌺
عزیزم  اگه میخای خیلی خوشمزه شه اینجوری درست کن  اول روغنو که داغ کردی سه تا تخم مرغ بزن ...

مرسی😍

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
لپه میپزم له میکنم با ی پیاز رنده شده و گوشت چرخ شده و گشنیز تازه یا خشک شده و ی تخم مرغ خوب ورز مید ...

چه عالی،ممنون عزیزم،حتما درستش میکنم.

میشه بدونم این غذا مال کدوم شهره؟؟ممنونم

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
چه عالی،ممنون عزیزم،حتما درستش میکنم. میشه بدونم این غذا مال کدوم شهره؟؟ممنونم

اره حتما یبار درست کن

نمیدونم از تلویزیون یاد گرفتم

من یبار برا مهمونام درست کردم دیگه شده غذای درخواستیشون😂

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
اره حتما یبار درست کن نمیدونم از تلویزیون یاد گرفتم من یبار برا مهمونام درست کردم دیگه شده غذای در ...

بنظرمنم خیلی چیز باحالیه حتما درست میکنم.خیلی ممنون ازت دوست عزیز

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر