2777
2789

استارتر

تاریخ عضویتمون رو ببین  

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالاد الویه.

عاشقشم😍

حالا نمدونم واسه شوهرم چی درست کنم .

دوست نداره اینو😕

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
گشنیز کباب

چیه؟چه جوری درست میشه عزیزم؟

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
دوپیازه که کای نعنا ریختم توش خوردیم الانم از روش یه چای دبش ریختم میخام بخورم 

تلخش نمیکنه نعناع؟

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
تلخش نمیکنه نعناع؟

اوه ه ه ه امتحان نکردی تا حالا ؟نعناخشک بریز یه قاشق توش ببین چه محشری میشع من شوهرمم اولا نعنا نمیزدم انقد قووووور میزد این چه غذاییه خوشم نمیاد از وقتی نعناع میریزم عاشقش شده 😎

سلام  میشه برا مامان شدنم انشالله یه صلوات برام بفرستین 🙏🙏🌺
چیه؟چه جوری درست میشه عزیزم؟

لپه میپزم له میکنم با ی پیاز رنده شده و گوشت چرخ شده و گشنیز تازه یا خشک شده و ی تخم مرغ خوب ورز میدم فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و پودر تخم گشنیز میزنم مثل کتلت سرخ میکنم

بعد دوباره ی یپاز کوچیک ریز خرد میکنم تفت میدم ادویه‌هارو دوباره اینجا هم میزنم باضافه گرد لیمو بعد ی لیوان اب میریزم کبابارو توش میچینم میذارم بپزه😋

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️