2777
2789
عنوان

سرد شدم

207 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من یه مشکلی دارم میخواستم ببینم کی میتونه کمکم کنه من ۲۶ سالمه شوهرم هم سه سال از خودم بزرگتره الان چهار ساله ازدواج کروم اوایل ازدواج خیلی مشکلات یا هم داشتیم از کتک کاری گرفته تا دختر بازی و مشکلات جنسیو خلاصه همه چیز البته غیر از اعتیاد الان تقریبا دو ساله که دیگه هیچ مشکلی با هم نداریم خیلیم خوب شده البته هنوزم بعضی وقتا کلی غرو غر میکنه سر چیزای الکی خلاصه میخواستم بگم که من دیگه اون حس قوی سابقو ندترم یه جواریی همپش از حرف زدن باهاش فرار میکنم حتی بعد از رابطه دوست ندارم بغلم کنه نه از سر تنفرا نه حس میکنم این چیزا مسخره بازیه حس میکنم عشق دروغه خیلی سر این موضوع دارم اذیت میشم چکار کنم به نظرتون

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

تازه به واقعیت پی بردی 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون انتظاراتتون بر اورده نشده 

اعتماد و علاقتون رو از دست دادید 

که به نظرم طبیعیه 

باید تصمیم بگیری

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       

ما که حتی دعوام نداشتیم عشقمون یکم فروکش کرده مث قبل بوس اینا نیس زیاد

عادیه حست

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍

ما عاشقانه ازدواج کردیم بعد از ۵ سال دوستی ولی یه مورد کوچیک ازش دیدم که اینطوری شدم نمیتونم بهش محبت کنم نمیتونم باهاش تصمیم گیری کنم تو تصمیماش نظری نمیدم و از لحاظ جنسی خیلی سرددد شدم 

عزیزم شما سرد مزاج شدی چیزهای گرم بخور سیاهدونه عسل .زنجبیل .زعفرون به غذات اضافه کن. خلاصه چیزهای گرم بخور. کشمش اینا هم خوبه ‌سرد مزاجی باعث افسردگی میشه .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

خرما شیره خرما آجیل اینا خوبه به تغذیت برس 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

خیلی سعی میکنم دوباره اون شورو شوق اوایلو داشته باشم خیلی تلاش کردم ولی واقعا اصلا یادم رفته چه حسی داشتم بعضی وقتا فک میکنم شاید بچه بودم حس بچگیم بوده بعضی وقتا از خودم عصبانی میشم که انقد بهش بی توجه شدم اونم خیلی سعی میکنه جبران کنه من واقعا بخشیدمش ولی نمیدونم چرا اسنجوری شدم اصلا حس میکنم هیولام بعضی وقتا واقعا تغذیه تاثیر داره؟!!!

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون