2777
2789
عنوان

واریکوسل

194 بازدید | 8 پست

بچه ها یه چی 

شوهر من تو دوران سربازیش میفهمه واریکوسل داره و معاف میشه و تشخیص میدن ک گرید 2 هستش ولی هیچ دردی نداشته فقط از روی ظاهر متوجه میشه بعد چند ماه پیش آزمایش اسپرم داد به هر دکتری نشون دادم گفت خوبه یکیشون گفت فقط تحرکش ی خورده کمه و ویتامین ای داد دیروز ب یه ماما نشون دادم گفت من این آزمایش رو قبول ندارم باید یکی دیگه بده ولی شوهرم راضی نمیشه میگه دوتا متخصص گفتن خوبه تو ب حرف ی ماما گوش میدی حالا سوالم اینه اگه کسی واریکوسل داشته باشه امکان داره از اسپرم خوب باشه و بتونه بچه دار شه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل نکرده؟؟

نه یه بارم بچه دار شدم سقط شد ک دکتر تشخیص داد ب خاطر تنبلی تخمدان خودم بوده. خیلی نگرانم از یه طرف خودم از یه طرف شوهرم خدا کنه حداقل شوهرم مشکل نداشته باشه 

نه یه بارم بچه دار شدم سقط شد ک دکتر تشخیص داد ب خاطر تنبلی تخمدان خودم بوده. خیلی نگرانم از یه طرف ...

تنبلی تخمدان چه ربطی به سقط داره 

اسپرم شوهر من ضعیف بود من چندبار سقط کردم

تنبلی تخمدان چه ربطی به سقط داره  اسپرم شوهر من ضعیف بود من چندبار سقط کردم

دکتر گفت بخاطر تنبلیته🙄🙄 شوهر شما هم واریکوسل داشت؟ با عمل خوب شد؟ یا قرصی چیزی