2777
2789
عنوان

صب رفتم دادگا .....

236 بازدید | 14 پست

واسم اجراییه تمکین اومده بود ک باید میرفتم شعبه لایحه امادگی میدادم برا زندگی ک شوهرم باید مسکن مناسب و اثاث البیت متعارف تهیه کنه ....

بعدش چی میشه چقد طول میکشه پرونده بره اجرای احکام؟؟؟ 

تو لایحه گفتم ک خونه مستقل میخام 

تورو خدا هرچی میدونید یا تجربه دارین دراین باره بهم بگین 

شوهرمم قصد واقعی زندگی نداره فقط واس خلاص شدن از نفقه برام تمکین زده ولی من نمیخام ناشزه بشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله یه تایمی دارن خونه معرفی کنن وکارشناسی بشه کا فکر کنم ۱ هفتس زمانش معرفی نکنه اخطار میره براش وب ...

خدا کنه دیگ 😔😔

چون میدونم قصدش زندگی نیس فقط میخاد حقو حقوقمو نده

بله یه تایمی دارن خونه معرفی کنن وکارشناسی بشه کا فکر کنم ۱ هفتس زمانش معرفی نکنه اخطار میره براش وب ...

الا من امروز لایحه امادگی دادم براش ابلاغ میشه؟ ک من گفتم امادم برا زندگی؟؟؟

بله ابلاغ میشه دادگاه تشکیل شده؟

عزیزم اگ منظورت دادگا تمکین ایناس ک تشکیل شده رای اورد شوهرم ب شرطی ک مسکن مناسب و اثات تهیه کنه 

دو روز پیش بهم اجراییه اومد ک منم یه لاحیه امادگی دادم گفتم برمیگردم خونه اینا تهیه کنه

اخه قاصی باید دستور کارشناسی بده که ببینن منزل مناسبه یانه 

فکنم بعد لایحه من ازش خونه اینا بخوان من ب قاضیم گفتم منزل مستقل میخام پیش خانوادش نمیرم دخالت میکنن

فکنم بعد لایحه من ازش خونه اینا بخوان من ب قاضیم گفتم منزل مستقل میخام پیش خانوادش نمیرم دخالت میکنن

باید ببینی دستور قاضی چیه ایشالا که به نفع شما باشه وبعد اینکه حکمش اومد حتما مطالبه نفقه کن سریعتر