sanazjahani مدیر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 366 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست بچه ها کسي هست ک از الان شروع کرده باشع و پزشکي قبول شده باشه ؟؟؟؟؟ سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون 1398/09/16 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanazjahani مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 366 اينترنت پدرمو در آوردع سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون
sanazjahani مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 366 من خودم دانشجو هستم ولي براي اينكه تو جو كنكور بمونم و درس بخونم هم دو سه تا دانش اموز كنكوري دارم ب ... اره واقعا قبول دارم حرفتو سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون
نیلnilنیل عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 973 من خودم دانشجو هستم ولي براي اينكه تو جو كنكور بمونم و درس بخونم هم دو سه تا دانش اموز كنكوري دارم ب ... منم اضافه شدم به تاپیک 🤗 کاربر قدیمی ام 🙃 میخوای ثابت کنم😌 ۱=عاشق عکس هستین ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌ 🚫 لایک نکن مچکر 🚫
خخخخخخ20 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2728 اره واقعا قبول دارم حرفتو خوش اومدي بچه ها ميخوام تا عيد لاغر شم قدمم بلنده خيلي سسكي ميشم😅😂
hanaghanoom عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 10193 من خودم دانشجو هستم ولي براي اينكه تو جو كنكور بمونم و درس بخونم هم دو سه تا دانش اموز كنكوري دارم ب ... چه رشته ای میخونی و چی میخوای قبول شی میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
sanazjahani مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 366 منم ميام اميدوارم کمکم کنه هق هق سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون
خخخخخخ20 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2728 چه رشته ای میخونی و چی میخوای قبول شی دانشجوي پزشكيم براي خوندن درساي دانشگاه ميگم ميخوام تو جو درس بچه هاي كنكوري باشم بچه ها ميخوام تا عيد لاغر شم قدمم بلنده خيلي سسكي ميشم😅😂
hanaghanoom عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 10193 دانشجوي پزشكيم براي خوندن درساي دانشگاه ميگم ميخوام تو جو درس بچه هاي كنكوري باشم اهان موفق باشی میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
خخخخخخ20 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2728 اهان موفق باشی ممنون بچه ها ميخوام تا عيد لاغر شم قدمم بلنده خيلي سسكي ميشم😅😂