2777
2789
عنوان

صب رفتم دادگا .....

212 بازدید | 11 پست

واسم اجراییه تمکین اومده بود ک باید میرفتم شعبه لایحه امادگی میدادم برا زندگی ک شوهرم باید مسکن مناسب و اثاث البیت متعارف تهیه کنه ....

بعدش چی میشه چقد طول میکشه پرونده بره اجرای احکام؟؟؟ 

تو لایحه گفتم ک خونه مستقل میخام 

تورو خدا هرچی میدونید یا تجربه دارین دراین باره بهم بگین 

شوهرمم قصد واقعی زندگی نداره فقط واس خلاص شدن از نفقه برام تمکین زده ولی من نمیخام ناشزه بشم 

مسکن متعارف برات تهیه میکنه و شمام باید تمکین کنی.کلا بگو زندگیمو دوستدارم و میخوام زندگی کنم مسکن و وسایل انچنانی هم نمیخام در حد جیب شوهرم.فقط باید ب قاضی متوجه کنی ک سازگار هستی و میخوای زندگی کنی

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهر قانون همیشه علیه زنه...کلی راه درو داره...اون میاد خونه معرفی میکنه کارشناس میبره میبینه یکمم نقش بازی میکنه...انصاف نداشته باشه میگه مسکن مستقل هسش و حق ت ضایع میشه...سرم اومده

شما باید بگی که قصد ادامه زندگی داری وهمسرتون موظفته منزل تهیه کنه وسایل هم در حدی که بشه تمکین کرد اگر همسرتون تهیه نکنه تمیکن به نفع شما رد میشه وایشون باید نفقه پرداخت کنن البته که بعد اینکه حکم اومد شما باید مطالبه نفقه کنی .

معمولا اجراییه ۱ ماه طول میکشه بره اجرای احکام ولی بازم نمیدونم.